|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Samsung monitori
Ljudi moji pa kaj je ovo???? Jel to ja nisam u toku, ili samsunga ima još samo na kapalljku???Odite na Nabava.net..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Mislio sam na 19" monitore.... baš sam se napalio na jedan SM957MB i sad ga više nitko ne nudi??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nema više ni 959NF za kupit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Očito dolaze nove serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Manje / više svi proizvođaći mijenjaju high end liniju CRT monitora s LCD-ima. Kad je buraz kupoval iiyama 454 Vision Master Pro - mission imposible ![]() 959 NF da ne spominjem ![]() Čini se da će mid range CRT-i postojati još neko vrijeme, ali high-end lagano odlaze u zaborav ![]() Tko uspije još kupiti odlično, ali neće ih još dugo biti. Realno - cijena im je pre niska da bi se proizvođaćima isplatilo ..... LCD tržište cvate i tu je najveća lova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Prekjucer sam se i ja cudio kak to da nema Samsung 19" monitora, a bas sam planirao jednog 959nf ubosti, dok jucer nisam saznao kako ih vise nece ni biti...dovraga, sad gledam prodaje li tko kakav polovnjak s garancijom barem 2g. Druga solucija je iiyama 454 Vision Master Pro koje naravno u info gami nema...valjda ce biti. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.09.2004. u 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ja necu... ![]() mrzim trziste, perverzije koje nikom ne trebaju ,iman prijatelja koji je kupio u akciji neki kompic i s njim je dosao LCD i sad kakvog smisla to ima da mu LCD nosi vise od pola cijene koje je platio za kompic a kompic je sranje, mogao je 10 puta bolje proc sa CRT-om... ljudi ne znaju i ne pitaju nego samo plate i kukaju , ja bi rado uzeo neki veci 21" monitor i to CRT , LCD mi nisu toliko napeti i ja stvarno mislim da je slika i dalje bolja na CRT, tako da mi nije jasno zasto bi ih prestali proizvodit , neka ne smanjuju cijene... kvragu opet je bolje dat 3000kn za CRT nego 4ili5000 za LCD iste velicine...
![]() |
#9 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja bih radije uzeo LCD jer mi jedan 21" CRT pojede cijeli stol.
![]() |
#10 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|