PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Samsung monitori (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=12900)

knezigor 21.09.2004. 23:18

Samsung monitori

Ljudi moji pa kaj je ovo????
Jel to ja nisam u toku, ili samsunga ima još samo na kapalljku???Odite na Nabava.net.....

knezigor 21.09.2004. 23:23

Mislio sam na 19" monitore.... baš sam se napalio na jedan SM957MB i sad ga više nitko ne nudi???

vga killer 21.09.2004. 23:58

Nema više ni 959NF za kupit. :(

Bran 22.09.2004. 06:48

Očito dolaze nove serije.

Paske 22.09.2004. 08:57

Citiraj:

Originally posted by Bran
Očito dolaze nove serije.
Nažalost - NE !

Manje / više svi proizvođaći mijenjaju high end liniju CRT monitora s LCD-ima.

Kad je buraz kupoval iiyama 454 Vision Master Pro - mission imposible :D

959 NF da ne spominjem :rolleyes:

Čini se da će mid range CRT-i postojati još neko vrijeme, ali high-end lagano odlaze u zaborav :(

Tko uspije još kupiti odlično, ali neće ih još dugo biti.

Realno - cijena im je pre niska da bi se proizvođaćima isplatilo ..... LCD tržište cvate i tu je najveća lova.

Nik 23.09.2004. 10:06

Prekjucer sam se i ja cudio kak to da nema Samsung 19" monitora, a bas sam planirao jednog 959nf ubosti, dok jucer nisam saznao kako ih vise nece ni biti...dovraga, sad gledam prodaje li tko kakav polovnjak s garancijom barem 2g.

Druga solucija je iiyama 454 Vision Master Pro koje naravno u info gami nema...valjda ce biti.

vga killer 23.09.2004. 10:28

Citiraj:

Originally posted by Nik
Prekjucer sam se i ja cudio kak to da nema Samsung 19" monitora, a bas sam planirao jednog 959nf ubosti, dok jucer nisam saznao kako ih vise nece ni biti...dovraga, sad gledam prodaje li tko kakav polovnjak s garancijom barem 2g.
Teško da će se netko odvojit od tog monitora. Ja se bar ne bi. :beer:

ßellerophon 23.09.2004. 11:59

ja necu... :D
mrzim trziste, perverzije koje nikom ne trebaju ,iman prijatelja koji je kupio u akciji neki kompic i s njim je dosao LCD i sad kakvog smisla to ima da mu LCD nosi vise od pola cijene koje je platio za kompic a kompic je sranje, mogao je 10 puta bolje proc sa CRT-om... ljudi ne znaju i ne pitaju nego samo plate i kukaju
, ja bi rado uzeo neki veci 21" monitor i to CRT , LCD mi nisu toliko napeti i ja stvarno mislim da je slika i dalje bolja na CRT, tako da mi nije jasno zasto bi ih prestali proizvodit , neka ne smanjuju cijene... kvragu opet je bolje dat 3000kn za CRT nego 4ili5000 za LCD iste velicine...

feelgood 23.09.2004. 14:05

Ja bih radije uzeo LCD jer mi jedan 21" CRT pojede cijeli stol.

vga killer 23.09.2004. 23:17

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
ja necu... :D
mrzim trziste, perverzije koje nikom ne trebaju ,iman prijatelja koji je kupio u akciji neki kompic i s njim je dosao LCD i sad kakvog smisla to ima da mu LCD nosi vise od pola cijene koje je platio za kompic a kompic je sranje, mogao je 10 puta bolje proc sa CRT-om... ljudi ne znaju i ne pitaju nego samo plate i kukaju
, ja bi rado uzeo neki veci 21" monitor i to CRT , LCD mi nisu toliko napeti i ja stvarno mislim da je slika i dalje bolja na CRT, tako da mi nije jasno zasto bi ih prestali proizvodit , neka ne smanjuju cijene... kvragu opet je bolje dat 3000kn za CRT nego 4ili5000 za LCD iste velicine...

U potpunosti se slažem s tobom. :beer:

Nik 25.09.2004. 10:43

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Teško da će se netko odvojit od tog monitora.
Ipak sam nasao nekog tko se odvojio od monitora jer kupuje LCD i upravo pisem poruku na novom veeelikom monitoru...mrcina mi se cini ogromnom u odnosu na 757dfx.

vga killer 25.09.2004. 10:57

Citiraj:

Originally posted by Nik
Ipak sam nasao nekog tko se odvojio od monitora jer kupuje LCD i upravo pisem poruku na novom veeelikom monitoru...mrcina mi se cini ogromnom u odnosu na 757dfx.
Imaš sreće. :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16.