|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
HOMM3 - In the wake of Goods
Pozdrav, Igra li još itko Heroes of Might and Magic 3, ima odličan unofficial nastavak In the wake of goods. Zanima me dali ga itko pokreće pod Vistom? LP
![]() |
#2 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ja upravo perem HOMM3, platinum edition, u kojem je restoration of erathia, armageddons blade i shadow of death. ovaj wake of goods sam igrao prije puno godina, i sjecam se da nema veze s vezom (s hirosima 3). i da, ja igram na w7, 32bit ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ma znam ja šta sam pitao znam da je kao golf 2, ali nisam igrao oko 1.5 god tu igricu, imam platnium verziju ali ciljam na ovaj WOG, WOG promjeni igricu al ono totalno dobiješ commandera i tako, uglavnom ovaj dodatak tj. WOG 3.58f ali ne radi mi pod vistom. Probaj dodatak je odličan. LP
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
![]() |
#6 |
100% cool
Datum registracije: Jun 2010
|
![]() |
#7 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
bok, evo meni radi čist fine na win 7 x64 Eh, sada... nabacio bih za dobra stara vremena LAN sa sestrom i njenim dečkom no ne mogu se naći računala. Moj PC = W7 x64 Sestrin PC = W7 x64 Dečkićev PC = WinXP x86 Inače mreža radi super, sve pingam ok, napravio sam opsežan port forwarding, poslije toga probao i exposed host nakratko. I neće. Kad pokrenem manualno traženje preko IP adrese piše da adresa nije pronađena. Čak sam probao i s različitim switchevima i samo preko routera... ništa... S tim da je kod sestre u prvom pokušaju našao igru ja sam bio host, ona slučajno izašla i od onda ništa. Jel ima ko kakvo rješenje? THX EDIT: igram wog, i otkad je wog izašao jednostavno se ne mogu vratiti na službene verzije. Fali commander, fale jedinice 8 stupnja, fale nove neobične jedinice i dvelinzi. Meni je wog fantastičan dodatak iako vrlo bugovit. Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 16.10.2010. u 19:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|