PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   HOMM3 - In the wake of Goods (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=189823)

Ory 30.05.2010. 12:54

HOMM3 - In the wake of Goods

Pozdrav,

Igra li još itko Heroes of Might and Magic 3,
ima odličan unofficial nastavak In the wake of goods.

Zanima me dali ga itko pokreće pod Vistom?

LP

Burko 31.05.2010. 02:45

Citiraj:

Autor Ory (Post 1655382)
Pozdrav,

Igra li još itko Heroes of Might and Magic 3,
ima odličan unofficial nastavak In the wake of goods.

LP

isuse, ovo je kao da je javis da vijesti da je golf dvica izasla :).
ja upravo perem HOMM3, platinum edition, u kojem je restoration of erathia, armageddons blade i shadow of death. ovaj wake of goods sam igrao prije puno godina, i sjecam se da nema veze s vezom (s hirosima 3).
i da, ja igram na w7, 32bit ;). tako da bi trebalo i na visti raditi, plus sva cetiri nastavka su ispod 1GB prostora; mogao si riskirati i probati.

Ory 31.05.2010. 18:05

Ma znam ja šta sam pitao znam da je kao golf 2,
ali nisam igrao oko 1.5 god tu igricu, imam platnium verziju ali ciljam na ovaj WOG,
WOG promjeni igricu al ono totalno dobiješ commandera i tako, uglavnom ovaj dodatak tj. WOG 3.58f ali ne radi mi pod vistom.
Probaj dodatak je odličan.

LP

bluefluid 01.06.2010. 08:39

Citiraj:

Autor Burko (Post 1655995)
isuse, ovo je kao da je javis da vijesti da je golf dvica izasla :).
ja upravo perem HOMM3, platinum edition, u kojem je restoration of erathia, armageddons blade i shadow of death. ovaj wake of goods sam igrao prije puno godina, i sjecam se da nema veze s vezom (s hirosima 3).
i da, ja igram na w7, 32bit ;). tako da bi trebalo i na visti raditi, plus sva cetiri nastavka su ispod 1GB prostora; mogao si riskirati i probati.

Kako nema veze s hirosima3? Pa nabrije ih turbo, bez toga se hirosi ne pale :)

Ory 01.06.2010. 11:36

Citiraj:

Autor bluefluid (Post 1656980)
Kako nema veze s hirosima3? Pa nabrije ih turbo, bez toga se hirosi ne pale :)

Eto istomišljenik, daj mi reci dali ti rade pod Vistom.

LP,

Kuchiki Byakuya 28.06.2010. 16:43

Citiraj:

Autor Ory (Post 1655382)

LP

Bok,

igram igru od kada je izasla... wog ekspanzija (nesluzbena) mi je najomiljenija...

radila mi je i na 98-ici, na Visti i dalje uzivam igrajuci na win7 (32bit) :D

Tomtam 16.10.2010. 18:47

bok, evo meni radi čist fine na win 7 x64

Eh, sada... nabacio bih za dobra stara vremena LAN sa sestrom i njenim dečkom no ne mogu se naći računala.

Moj PC = W7 x64
Sestrin PC = W7 x64
Dečkićev PC = WinXP x86

Inače mreža radi super, sve pingam ok, napravio sam opsežan port forwarding, poslije toga probao i exposed host nakratko. I neće. Kad pokrenem manualno traženje preko IP adrese piše da adresa nije pronađena. Čak sam probao i s različitim switchevima i samo preko routera... ništa... S tim da je kod sestre u prvom pokušaju našao igru ja sam bio host, ona slučajno izašla i od onda ništa. Jel ima ko kakvo rješenje? THX

EDIT: igram wog, i otkad je wog izašao jednostavno se ne mogu vratiti na službene verzije. Fali commander, fale jedinice 8 stupnja, fale nove neobične jedinice i dvelinzi. Meni je wog fantastičan dodatak iako vrlo bugovit.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12.