|
![]() |
#1 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Nvidia Forceware v285.79 beta driveri
http://www.guru3d.com/news/geforce-f...out-for-grabs/ Citiraj:
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Baš idem instalirat. Valjda će riješit vrijeme loadanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa kolko ja kuzim vrijeme loada niti nemoze rijesit driver za karticu, nego patch na igri, jer kolko sam gledao vrijeme podizanja bf3.exe do nekih 180mb dodje polako, a onda nabire 30-40 mb/s sve dok ne dodje do cca 1.1gb (zavisi koja je mapa). Tada se starta igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni u bf3 diglo u multiplayu jedno 10 -15 fps-a , a single konačno mogu igrat jel je ispravilo ono mučno trckanje. Što se tiće stabilnosti u nekoliko sati provedenih na bf3 nije pokazalo nikakvih slabosti. Ne bi htio unaprijed ucoprat , ali driveri su , što se tiće bf3 odlični, za razliku od prošlih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Sad to ide malo offtopic, ali jedna digresija na brzo load-anje bf3. Kako sam dobio informacije, a i sam primjetio, ekipa koja ima više rama brže upada u igru. Tako su svi koji su imali više od mojih 4 gb rama (6-8) upadali prije mene u igru. Neki dan sam i ja dodao još 4 gb i mogu reći da je upadanje u server nešto brže ( ne puno ali se primjeti), a dok se kasnije mape znatno brže učitavaju. Samo da ne bi prešlo u neku diskusiju, ali ovo nije placebo efekt. Mape se definitno nakon što se uđe na server brže učitavaju i to drastično. Recimo da kad uđem u mapu skakučem preko 20 sec dok ne krene fight. Prije bi upadao na cca 10 sec i manje. Zadnje izmijenjeno od: pc user. 11.11.2011. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja imam 16gb pa mi prvi put loada preko minute.Nakon tog prvog ucitavanja, ulazi mi u igru i servere u roku par sekundi. S tim da mi je pokrenuto 5-6 prozora IE-a,outlook,origin,steam itd.Ukupno oko 7 gb memorije sa igrom mi je ucitano u memoriju.Ja uopce ne gasim PC nego mi je danima u stand by modu pa mi igra radi odlicno nakon prvog ucitavanja. Cim resetiram,sve ispocetka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni ovi driveri rade odlično i konačno se ne gase sami od sebe. Zadnja dva driver-a su bila problematična jer su pucala sama od sebe, na ovima je to sređeno. Temperature su normalne jedino što mi sada tu i tamo znaju pucati texture u Battlefield-u 3 no to se dešava jako rijetko i na kratko. Sve u svemu ostajem na njima sigurno neko vrijeme, BTW grafa je 460GTX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
istao kao i kod mene. S ovim driverima je konacno stabilno (nakon 275.33). Nema vise rusenja drivera, sve radi OK (kuc-kuc, neka tako ostane...) EDIT: @ Brko: s ovima to konacno vise ne pkazuje tj driveri se ne ruse... Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 15.11.2011. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko god je ta gtx 560 ti bang for buck toliko jedina ima problema s rusenjem drivera. Ja nikad otkad imam nvidiu nisam vidio display driver stop responding.
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Izgleda da ovisi od kartice do kartice. Meni se to još nije dogodilo niti jednom, a promijenio sam dve verzije drivera. Sad sam na .79 beta.
![]() |
#28 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() BTW cini mi se i da ovisi o rezoluciji monitora (cesce na vecim rezama) te kolko textura se nafila u karticu (tj. nikad mi se ne dogodi dok radim u wordu/excelu ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
U postavkama 3D settingsa grafe treba staviti u global settingsima na prefer maximum performance, te u postavkma program settingsa mozzile firefoxa ili preglednika koji koristite isto jer ce se inace i ovi porusit. tako je kod mene. ako mu na mozzili to nestavim ruse se. Od kad sam i to napravio sve radi savrseno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|