![]() |
Nvidia Forceware v285.79 beta driveri
http://www.guru3d.com/news/geforce-f...out-for-grabs/
Citiraj:
|
Baš idem instalirat. Valjda će riješit vrijeme loadanja.
|
vrijeme loadanja nije rješilo (niti piše u changelogu da rješava)
|
glavno da rješava onaj glupi stuttering....jedva čekam isprobati da li je to uistinu tako.
|
good find
|
i kakvi su driveri? jel isprobao tko u BF 3?
|
čini mi se bf3 da ide bolje
|
Pa kolko ja kuzim vrijeme loada niti nemoze rijesit driver za karticu, nego patch na igri, jer kolko sam gledao vrijeme podizanja bf3.exe do nekih 180mb dodje polako, a onda nabire 30-40 mb/s sve dok ne dodje do cca 1.1gb (zavisi koja je mapa). Tada se starta igra.
|
u bc2 ati driveri su meni rješili dugo loadanje al tu neznam dal će se to moć prek drivera
|
Citiraj:
|
Driveri su toliko dobri da dobijem "stopped responding" pri loading dijelu...
|
a meni pak sve uredno radi, i malo brže, usudim se reći.
|
Meni u bf3 diglo u multiplayu jedno 10 -15 fps-a , a single konačno mogu igrat jel je ispravilo ono mučno trckanje. Što se tiće stabilnosti u nekoliko sati provedenih na bf3 nije pokazalo nikakvih slabosti. Ne bi htio unaprijed ucoprat , ali driveri su , što se tiće bf3 odlični, za razliku od prošlih.
|
Citiraj:
|
Sad to ide malo offtopic, ali jedna digresija na brzo load-anje bf3. Kako sam dobio informacije, a i sam primjetio, ekipa koja ima više rama brže upada u igru. Tako su svi koji su imali više od mojih 4 gb rama (6-8) upadali prije mene u igru. Neki dan sam i ja dodao još 4 gb i mogu reći da je upadanje u server nešto brže ( ne puno ali se primjeti), a dok se kasnije mape znatno brže učitavaju.
Samo da ne bi prešlo u neku diskusiju, ali ovo nije placebo efekt. Mape se definitno nakon što se uđe na server brže učitavaju i to drastično. Recimo da kad uđem u mapu skakučem preko 20 sec dok ne krene fight. Prije bi upadao na cca 10 sec i manje. |
To apsolutno nema smisla, jer meni sa 8 gb rama je loadalo mapu oko minutu svaki put.
SSD je rješio stvar. To su sve placebo efekti. |
8gb imam i loada mi 3 dana. nema to veze s memorijom.
|
Ja imam 16gb pa mi prvi put loada preko minute.Nakon tog prvog ucitavanja, ulazi mi u igru i servere u roku par sekundi. S tim da mi je pokrenuto 5-6 prozora IE-a,outlook,origin,steam itd.Ukupno oko 7 gb memorije sa igrom mi je ucitano u memoriju.Ja uopce ne gasim PC nego mi je danima u stand by modu pa mi igra radi odlicno nakon prvog ucitavanja. Cim resetiram,sve ispocetka.
|
Zasto je sa svim driverima iznad 275.33 temperaura visa za cca 10 C pa tako i s ovima?
|
Meni ovi driveri rade odlično i konačno se ne gase sami od sebe.
Zadnja dva driver-a su bila problematična jer su pucala sama od sebe, na ovima je to sređeno. Temperature su normalne jedino što mi sada tu i tamo znaju pucati texture u Battlefield-u 3 no to se dešava jako rijetko i na kratko. Sve u svemu ostajem na njima sigurno neko vrijeme, BTW grafa je 460GTX. |
istao kao i kod mene. S ovim driverima je konacno stabilno (nakon 275.33). Nema vise rusenja drivera, sve radi OK (kuc-kuc, neka tako ostane...)
EDIT: @ Brko: s ovima to konacno vise ne pkazuje tj driveri se ne ruse... |
jel se i sa ovim driverima nekome ovo događa:
http://www.abload.de/img/error8pyv.jpg imam GTX 560Ti i koristim 270.61 već pola godine i ne mjenjam, jer svi ovi 28X.XX su mi srali sa time. |
meni se još nije fala bogu, možda sam sad urekao :D
|
Meni na gtx 480 ovi rade odlicno :)
|
Ta-daaaa!!! Back to the 270.61 :D eto, vidi se i datum i sat, točno 2 ure nakon instalacije. :D
http://www.pohrani.com/f/X/yL/4QDdLXy0/sscreen.jpg |
Koliko god je ta gtx 560 ti bang for buck toliko jedina ima problema s rusenjem drivera. Ja nikad otkad imam nvidiu nisam vidio display driver stop responding.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW cini mi se i da ovisi o rezoluciji monitora (cesce na vecim rezama) te kolko textura se nafila u karticu (tj. nikad mi se ne dogodi dok radim u wordu/excelu ;)). |
Citiraj:
|
U postavkama 3D settingsa grafe treba staviti u global settingsima na prefer maximum performance, te u postavkma program settingsa mozzile firefoxa ili preglednika koji koristite isto jer ce se inace i ovi porusit. tako je kod mene. ako mu na mozzili to nestavim ruse se. Od kad sam i to napravio sve radi savrseno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |