|
![]() |
#1 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
(SOLVED) Firefox 3.0.4 (Address bar focus problem)
Postovanje,... Imam jedan problem, presao sam sa Opere 9.62 na FF 3.0.4. Stavio Tab MIX i ostale sisnice da mi nebu jako sirovo... No imam jedan problem. Naime, kad lupim CTRL + T otvori mi se novi tab i onda moram naknadno kliknut U address bar da bi mogao pocet pisat. To mi uzima dosta vremena (zapravo, iritantno je). Zanima me kako se to da podesiti. Malo sam guglao ali nisam nasao nikakvo rjesenje. Pa ako je netko imao taj problem, ili zna o cemu pricam, svaka pomoc bi bila dobrodosla ... Fala na pomoci ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tomo. 25.11.2008. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Namjesti si u Tab Mixu da ti u novom tabu otvara homepage->google i odma pišeš u tražilicu . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne znam. Meni radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nažalost ne znam kaj bi moglo biti, pošto ne koristim Firefox. Eventulano da pričekaš nekoga ko zna rješenje ili da (ako već nisi) pogledaš na Firefox službenom forumu ili ako imaju FirefoxWiki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod mene sve radi kako treba, FF 3.0.4 + Tabmix 0.37pre.080830. CTRL + T otvara novi tab i automatski se pointer pomakne u address bar ![]() Probaj reinstall FF-a, možda pomogne. A i uploadao sam ti svoje tabmix postavke, pa vidi preko importa jel do njega ili ne.
![]() |
#10 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo ga, skuzio sam u cemu je problem. Totalno nesto neocekivano :/ ... Hvala svima na pomoci. LOCK |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|