|
![]() |
#1 |
ludi strojar
Datum registracije: Aug 2008
|
HDTV-nemam zvuka
Pozdrav svima! Prvo nadam se da nisam fulao kategoriju jer se radi o filmovima,odnosno serijama, ovako; Kad skinem HD film ili seriju nekad mi ima zvuka nekad ne, istina nemam ove najsuvremenije grafičke imam Radeona 9600, i Prescotta 2.8 jedno jezgreni,piše pod moj komp ak se ne varam. Pa sad me zanima dali mi je problem u hardwareu ili ima neka softwareska fora s kojom bih mogao to riješiti?? Unaprijed zahvaljujem!!!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
sa čime gledaš filmove? recimo ak vec nisi instalacijom K-lite codec pack-a il instalacijom nekog BS playera il KM-playera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ludi strojar
|
uvijek bs player, s tim da imam instalirane windows 7 codec pack, a u njemu su svi ti kodeci više manje,sad idem instalirati Divx 7.2 pro edit: instalirao sam i nije mi pomoglo, i dalje bez zvuka...
Lancia Delta Integrale transforms driving into sexual expirience Zadnje izmijenjeno od: ace_of_spades. 06.01.2010. u 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam jedno vrijeme imo w7, isto sa bs-om je neka zajebancija bila il nije bilo slike il zvuka, i frend reko simi si GOM player bez ikakvih codeca i fakat, na njemu sve radilo odlicno (zvuk, slika), avi, mkv... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ljudi nemojte koristiti to spyware smece , gom player ili km player .. nemoze bit da nema zvuka. moze bit da ti steka i slika i zvuk , ta grafa bas nije za hd ali 720 ce ti progutati, ali da nema zvuka to nemre bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ludi strojar
|
Gom je instaliran,ali mi nije htio pokrenuti film u njemu već u Bs playeru,nema veze, za sad radi tako,hvala puno
![]() |
#7 |
ludi strojar
|
Gle moguće je,nisam imao zvuka, da 720p mi je pokrenuo,čak mi je i 1080p pokrenuo davno ali mi je film štekao,sad se ne sjećam jel imao zvuka ili ne jer mi je komp u međuvremu riknuo bio. Dobo ak ti veliš da je taj program smeće,onda mi predloži nekaj boljega.
![]() |
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Sve je bolje od BSplayera i K-Litea. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
sve 5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ludi strojar
|
Maknuo sam win7 codec pack i odmah mi je jedan film proradio,sad imam gom,divx pro i bs player,apropo kompa, znam da nije neka mašina ali za ono kaj meni treba je ok i koristim ga maximalno,sad zbog filmova neću bacat lovu,a za grafičku znam da nije uber i da nije baš za HD ali dok ne rikne ili se ne ukaže neka prilikica za neku bolju, neću ni razmišljat, Zaboravih se zahvaliti na pomoći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ovak u vezi K-lite mega codec packa. Ja čim instaliram windowse, drivere, pokrenem instalaciju tog codec packa. Kad se instalirava podesim Lots of stuff na početku i stavim da default otvara s Media Player Classic. I više netreba nijedan klik stisnuti da bi svaki format na koji sam naišao radio bez ikakvih problema. Stvarno nemam protiv tebe ništa, ali nije da si rekao da ti rađe koristiš neki drugi program već kažeš da je čisto smeće. Dosada sam stavio taj codec pack na otprilike 35 računala i nijednom se nije desilo da je itko rekao da ima problema u vezi filmova, dapače vole minimalistički izgled MPC. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dobro, ali čemu korištenje bezbroj nepotrebnih filtera/codeca koji dolaze sa K-lite, kad sve to MPC-HC ima u sebi, em je "lakši", em se nebude poklao sa 10 drugih stvari. A podesit ga stvarno i budala zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
-------
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 06.01.2010. u 16:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Sad mi se neda brisat i instaliravat ponovo player zasebno, pa cu kroz para dana isprobati samo s MPC-HC bez ikakvog dodatnog codeca gore. Ja se iskreno nadam da je tako kako kažeš. Samo me zanima još jedna stvar, da li je moguće iskoristiti te built in codece od MPC HC da ih vuku drugi playeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
-------
|
Ne budeš ništ dobil s pukim deinstaliravanjem pojednih codeca, tj. codec-packa. U slučaju da ne vjeruješ, evo štivo pa pročitaj - ako ti se da. Kaj se tiče MPC-ovih filtera, nije ih (osim DXVA) moguće koristiti za druge playere, isto kak nije moguće koristiti interne dekodere i filtere od VLC-a na drugim playerima. BSplayer i svi slični, koji nemaju svoje interne codece imaju korsiti od ffdshowa, CCCP-a i tome sličnih. MPC-HC, VLC, GOM, The KMplayer i ostali koriste svoje i nije ih moguće raspodijeliti na druge playere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Pročitao sam temu cijelu, nego sam se držao onog "što valja ne mijenjaj", pošto me dobro služilo nisam dirao. Ali ako nije potreban cijeli pack, naravno da je bolje staviti sam player. Nisam niti mislio samo deinstalirati, već će uskoro biti nanovo instaliran OS pa cu tako najbolje provjeriti , pošto kad jednom stavis codec pack, nema šanse da samo tako ga u potpunosti izbrišeš što si i rekao u postu o codecima. Hvala na svom infou koji si rekao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Pa zato ne budi tulac. Ako ti se neda komplicirat, skineš neko all-in-one rješenje tipa mplayerc-hc, kmplayer, gom... A ako ti treba neki posebni / kvalitetniji codec. Skineš njega solo i to je to. Nikakve codec packove. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() 1. 2. 3.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
staviš MPC-HC, i ne treba ti ništa drugo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
evo moje rjesenje : gom player i km player . imam i taj mpc-hc ali mi je to prespartanski buduci da cesto moram govoriti playeru da zvuk pusta ili HDMIJem ili na opticki izlaz. Ali ako si vec stavio sve te codec brije , kasno je sad za to . Jedino da probas sve uninstalirat , napravit neki registry/systtem scan sa recimo tuneup-om i onda jednu defragentaciju harda.Onda bi se modza mogao vidjeti neki napredak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Evo stavio sam novi os Win7 ponovo, sve što ću reći je da je dosta pametnije koristiti x32 verziju MPC-hc nego x64 jer po meni razlike baš i nema osim što je 32bitna verzija koristi po defaultu podršku za rmvb dok x64 ne, to je jedina razlika koju sam primjetio za svakodnevno korištenje... @McG , stvarno se nisam nadao da sam player ima toliku podršku za sve te ekstenzije i formate ! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
-------
|
Ja to (o nepotrebnosti codeca i codec-packova) govorim već jedno dulje vrijeme diljem raznih tema, ali ljudi misle da (skupa s ostalim ljudima koji ne koriste codec-pack i društvo) serem. Još se k tome nalaze uvrijeđeni, jer pričam da su ultrapopularni BSplayer, K-Lite i dr. ništ više nego smeće koje donosi više problema nego koristi. U vrijeme kad nisam znal za bolje i ja sam koristil BSplayer, hrpu codeca, Winamp i svo popratno veselje, da bi s godinama sprobal daleko bolje playere i skužil da su BSplayer i codec-packovi hrpa gluposti s početka stoljeća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja recimo koristim već dulje vrijeme KMplayer...a za codece sam te gore par postova iznad pital pa nečeš reći koje ti koristiš umjesto k-lite... ja velim koristim k-lite jer za bolje neznam, da znam nebi ih ni taknul ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#26 |
-------
|