|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
informaticka knjiga
sestra mi predlozila da si izaberem neku informaticku knjigu , da ce mi to kupit na interliberu... zanima me vise podrucje o hw-u nego o povijesti i sl. iako me i to dosta interesira... sta predlazete a da nije preskupo !? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Presirok ti je opseg naslova. Daj malo preciznije šta te zanima o HW-u.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Moj prijedlog (po meni biblija PC-ja): Upgrading and Repairing PCs (Scott Mueller). Zadnja raspoloziva revizija.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sva A+ literatura je jako preporucljiva, no malo vise je bazirana prema rjesavanju problematike za sam ispit i ima brdo knjiga razlicitih usmjerenja i tezina (imamo ovdje nekoliko komada raznih A+, neke su OK, neke jako teske i necitljive i za nekoga tko se u tehnologiji jako dobro snalazi). Ovo sto sam ja predlozio ide u detalje po pitanju dosta toga, opisuje brdo stvari u detalje. Primjeri 1 i 2. S druge strane, ako se ide prema nekoj certifikaciji, A+ je obavezan (recimo, tehnicar mora imati A+ prije nego sto moze pristupiti bilo kojem IBM ispitu iz tehnickog polja).
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |