![]() |
informaticka knjiga
sestra mi predlozila da si izaberem neku informaticku knjigu , da ce mi to kupit na interliberu... zanima me vise podrucje o hw-u nego o povijesti i sl. iako me i to dosta interesira... sta predlazete a da nije preskupo !?
:chears: |
Presirok ti je opseg naslova. Daj malo preciznije šta te zanima o HW-u.
|
općenito sam mislio... ma mislim nije ni bitno previse samo da je neka knjiga a da je zanimljiva :D
|
a+ certifikat.
|
zanimljivo.. dakle to je a+ udžbenik od Charlesa Brooksa ?!
|
Citiraj:
|
iggy ti je ziher dao dobru preporuku pošto ima servere u avataru :D
šala-mala... nije loše a+ proletit, a možda danas-sutra ga i položit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sva A+ literatura je jako preporucljiva, no malo vise je bazirana prema rjesavanju problematike za sam ispit i ima brdo knjiga razlicitih usmjerenja i tezina (imamo ovdje nekoliko komada raznih A+, neke su OK, neke jako teske i necitljive i za nekoga tko se u tehnologiji jako dobro snalazi). Ovo sto sam ja predlozio ide u detalje po pitanju dosta toga, opisuje brdo stvari u detalje. Primjeri 1 i 2. S druge strane, ako se ide prema nekoj certifikaciji, A+ je obavezan (recimo, tehnicar mora imati A+ prije nego sto moze pristupiti bilo kojem IBM ispitu iz tehnickog polja). |
Citiraj:
Imao sam ja davno ideju pisati, ali duze bi trajalo detaljno pisanje jednog dijela nego sto bi taj dio bio aktualan. :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11. |