|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem sam speedtest.net
Dakle ovako, kada testitam brzinu prema zagrebu nikada mi ne dovrši test uploada. Sa downloadom je sve ok ali upload nikada ne završava... Ima li netko sličnih problema? inace, printesceen je ovakav: ![]() I tako stalno radi upload kao sto je na slici... Sa drugih lokacija mi obavi i upload ali puno sporije pokaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo da ne otvaram staru temu, nadovezat cu se ovdje htio sam bacit jedan test na speedtestu ali mi ne izbacuje kako treba nikako da si uopce slice ti rezultati medusobno i realnoscu znam da na torrentima nategnem brzinu oko 450kB/s, upload nisam siguran ali sigurno negdje oko 60kB/s dali je uopce pouzdan taj speedtest il je kod mene problem? koju stranicu preporucate? hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Nadam se da ne brkas kb/s i kbps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
kb/s (kilobajt po sekundi) i kbps (kilobytes per second - kilobita po sekundi) Nebi se bas slozio s tobom. Dobijem oko 1600 kbps na speedtestu, a imam download oko 210, upload 256 kbps placam, a imam oko 25 kb/s. Nije isto. http://www.dslreports.com/faq/1061 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
e samo da znas malo b je za bit, a veliko B bytes 1B=8b ![]() ajmo se mi vratit na glavio dio ove teme. ima li koja pouzdana stranica za testiranje brzine? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Dobro, sad smo rjesili razliku izmedju kb/s i kB/s... Inace ne znam zasto je ljudima toliko bitan taj speedtest i ostali testovi, meni prikazuje da imam preko 4Mbit, a prosjecna brzina DL-a mi je ~3,5Mbit... gledaj koliko brzo skidas sa http-a i eto ti prave brzine...
![]() |
#10 |
Premium
|
u studentskom sam stanu, pa neznam koju ustvari brzinu imam. pa sam htio ovako za info bacit test... ali aj nije vise bitno... samo da vise rijesim problem sa slabim signalom... hvala svejedno pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|