|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Pomoć molim
Pozdrav ekipo evo registrirao sam se jer trebam hitno pomoć. Dakle radi se o sljedećemu: Kada pokušavam pokrenuti Windowse XP na laptopu prilikom samoga loadanja Windowsa pojavi se blue screen i laptop se resetira i isto se ponavlja i kada pokušavam pokrenuti ga u Safe Modu. Pokušao sam ponovno podignuti sustav i kaže mi da je C disk (na kojemu se nalazi Windows) oštećen ili da nije formatiran (?) u što sumljam jer sam prethodno laptop lijepo ugasio i ne mogu ga više upaliti. Lako bi meni bilo formatirati disk ali na njemu se nalaze prijekopotrebni podaci a kako ljudskoj gluposti nema kraja nisam napravio backup istih. Dakle kako i mogu li se uopće spasiti podaci na C disku (informacije radi imam i D particiju). Ima li kakav softvare za kopiranje podataka s C na D ili da preko nekakvoga alata ili kroz DOS nekako to spasim. Hvala svima na bilo kakvoj pomoći! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nabavi neki od live os (XP, Linux koji se boota sa CD - a), s njim prebaciš važno na USB stick ili USB hard. Slijedeći korak je provjera ispravnosti harda sa alatima proizvođača i format, a potom install. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Može li malo detaljnije pojašnjenje ili da preko PP a? |