![]() |
Pomoć molim
Pozdrav ekipo evo registrirao sam se jer trebam hitno pomoć. Dakle radi se o sljedećemu:
Kada pokušavam pokrenuti Windowse XP na laptopu prilikom samoga loadanja Windowsa pojavi se blue screen i laptop se resetira i isto se ponavlja i kada pokušavam pokrenuti ga u Safe Modu. Pokušao sam ponovno podignuti sustav i kaže mi da je C disk (na kojemu se nalazi Windows) oštećen ili da nije formatiran (?) u što sumljam jer sam prethodno laptop lijepo ugasio i ne mogu ga više upaliti. Lako bi meni bilo formatirati disk ali na njemu se nalaze prijekopotrebni podaci a kako ljudskoj gluposti nema kraja nisam napravio backup istih. Dakle kako i mogu li se uopće spasiti podaci na C disku (informacije radi imam i D particiju). Ima li kakav softvare za kopiranje podataka s C na D ili da preko nekakvoga alata ili kroz DOS nekako to spasim. Hvala svima na bilo kakvoj pomoći!:fala: |
Nabavi neki od live os (XP, Linux koji se boota sa CD - a), s njim prebaciš važno na USB stick ili USB hard. Slijedeći korak je provjera ispravnosti harda sa alatima proizvođača i format, a potom install.
|
Može li malo detaljnije pojašnjenje ili da preko PP a?
|
Najbolji način da ti se zatvori topic je nazvati ga "Pomoć molim".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |