|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) Vista Antivirus 2008-hitno
Pozz, Imam velikih problema, uhvatio kolega neki virus, klasika Vista Antivirus 2008, i ne mogu da ga skinem, pratio sam sve moguce upute na netu i ne pali. Najveci problem je to da ne mogu startati sve programe niti ih instalirati, kao npr. Combofix koji mi rjesava dosta toga nabrzinu uopce ne moze biti startani ![]() Isto tako ni jedan antispyware program nemoze biti updateani ako uopce moze biti isntalirani. Vista Antivirus 2008 sa ikonom od windows security stoji u control panelu i glumi neki firewall, ako kliknem na njega odmah mi skacu pokusaji ponovne instalacije "antivirusnog" programa?!?! Pomoc, kak da bar mogu startati recimo Combofix?! Pokusal sam i reg fix, trazil po registriju nema ga pod software nigde:::: HELP Savjet pomoc Zadnje izmijenjeno od: bano007. 17.10.2008. u 08:33. Razlog: tipfeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Najlakše je izvaditi hard, spojiti ga i očistiti ga na drugom računalu. Naravno ako imaš takvu mogućnost? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Jel ti možda za combofix javlja da imaš rootkit? Ako je, probaj si skiniti bitdefender free instaliraj, nemoj update raditi nikako i onda probaj počistiti, te nakon toga još combofix
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Otiđeš na google.com i napišeš pitanje: how to remove antivirus 2008..i na prvoj stranici dobiješ odgovor kako. Nije teško. No da ti olakšam.. Skini i očisti s njim: http://download.bleepingcomputer.com...mbam-setup.exe
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mod moze brisat ovo .... Sorry bilo mi je ostalo otvoreno dok jos nisi odg. i onda zastekao forum i jbg evo editirat cu.. Zadnje izmijenjeno od: Joke. 17.10.2008. u 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
@Joke - zar je potrebno dva puta govoriti istu stvar?
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaimljivo je da neke programe moze pokrenuti neke ne?! Neznam dal ga taj virus blokira ili je jos neki problem?! Nece ni u safe modu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
ovo je jedino što će napraviti ovaj posao dokraja SmitfraudFix |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ni njega ne mogu pokrenuti, evo pokrenuo mi je Bit Defendera, odskeniral naso neki virus PC HEalth maknul ga ali i dalje nista?!? LUD sam... komp nije moj... ja bi ga vec davno formatiral. Ima mozda tko kakvu ideju?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
ima 1.)"ultimate boot cd" ili neki drugi ima na njemu smitfraudfix i bootaš s njega 2.)erd commander 3.) ili bilo koji drugi boot cd koji ima na sebi neki antivirus (preporučam kaspersky bootcd) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Pokreni Hijackthis, pod 04 imaš taj AV 2008,oznaći,fix checked,restartaj , idi do AV2008 foldera>fajla, ručno deletaj i bok....ja sam ga uvijek tako riješavao...
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() THX jos jedanput svima i pozz |
|
![]() |
![]() |
|
|