|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Mobitel + e-mail
ovak imam t630 i jer netko zna kak se na njemu namjesti mail. pretpostavljam da su settings isti ko i na kompu ali svaki put kaze da nemre naci server. ja sam na simpi. i opcija za spajanje su sljedece: Htmobile MMS m-zonaGPRS m-zonaCSD ja mislim da bi bilo najbolje prek GPRS-a ali sad neznam jel tu usluga treba nekak aktivirati ili kaj. uglavnom pomoc.
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Jel imaš aktiviran MMS i WAP?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
i pa brijem da je i u tome problemcic. naime zadnja opcija dela kak spada, ok nije da mi skine mail ali sam videl da se spojil jel mi je skinul zaganih 3 kn, dakle m-zonaCSD. kaj se tice te aktivacije ja taj broj imam jos od prije 4 ili 5 god pa brijem da nije aktivirano ak se treba. BTW kaj nisu to oni svima aktivirali. no doro sad sam ti rekel kakve stoje stvari kaj treba dalje.
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Nazovi sluzbu za korisnike i reci trebaju mi postaveke za WAP i MMS a za GPRS si brijem da moras imat pretplatu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma brijem si da je pretplata potrebna samo za GPRS. ali jebiga kaj ja znam ![]()
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa to sam i rekao kaj ne?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne treba pretplata za gprs, al je onda naravno nesto skuplje... Nazovi i pitaj da ti ukljuce.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
zatim sam tam nasel data transfer. i poslije toga opcija accounts. i svi prije izlistani su bili i tam, jer to znaci da je vec sve aktivirano ili...
![]() |
![]() |
#9 | |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() Ma nazoves ih i oni te vode po tvom mobitelu i govore ti sta da upises u koju opciju. A te "dodatne" usluge nisu omogucene svima jer opterecuju mrezu a nisu svima potrebne. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|