![]() |
Mobitel + e-mail
ovak imam t630 i jer netko zna kak se na njemu namjesti mail. pretpostavljam da su settings isti ko i na kompu ali svaki put kaze da nemre naci server. ja sam na simpi.
i opcija za spajanje su sljedece: Htmobile MMS m-zonaGPRS m-zonaCSD ja mislim da bi bilo najbolje prek GPRS-a ali sad neznam jel tu usluga treba nekak aktivirati ili kaj. uglavnom pomoc. |
Jel imaš aktiviran MMS i WAP?
|
i pa brijem da je i u tome problemcic. naime zadnja opcija dela kak spada, ok nije da mi skine mail ali sam videl da se spojil jel mi je skinul zaganih 3 kn, dakle m-zonaCSD.
kaj se tice te aktivacije ja taj broj imam jos od prije 4 ili 5 god pa brijem da nije aktivirano ak se treba. BTW kaj nisu to oni svima aktivirali. no doro sad sam ti rekel kakve stoje stvari kaj treba dalje. |
Nazovi sluzbu za korisnike i reci trebaju mi postaveke za WAP i MMS a za GPRS si brijem da moras imat pretplatu.
|
ma brijem si da je pretplata potrebna samo za GPRS. ali jebiga kaj ja znam:beer:
|
Pa to sam i rekao kaj ne?
|
Ne treba pretplata za gprs, al je onda naravno nesto skuplje... Nazovi i pitaj da ti ukljuce....
|
Citiraj:
zatim sam tam nasel data transfer. i poslije toga opcija accounts. i svi prije izlistani su bili i tam, jer to znaci da je vec sve aktivirano ili... |
Citiraj:
|
Ma nazoves ih i oni te vode po tvom mobitelu i govore ti sta da upises u koju opciju.
A te "dodatne" usluge nisu omogucene svima jer opterecuju mrezu a nisu svima potrebne.:cool: :cool: :cool: :cool: |
Citiraj:
|
Dašta:cool: :cool:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23. |