|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
monitor lcd 19'' L1920P LG i gaming
Pozdrav, evo novi sam na forumu i imam jedno pitanje. Htio bi si ubosti gore navedeni monitor pa bih molio da mi se javi netko tko ga ima ili zna nekoga tko ga ima da mi se javi. Htio bih znati kako se ponasa sa brzim igrama tipa Ut i sl. Opcenito me zanima kako funkcionira igranje na Lcd-u. Koliko je to stvarno veliki problem ili je to problem samo za one najzagrizenije kakav ja nisam ? Da li totalno ubija igranje ili ne? Da li se to kasnjenje javlja pri svakom okretu ili samo naglijim pokretima. Puno hvala
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako si prosjčan do slabiji user, malo ćeš možda primjetiti. tek ako si bio na kvalitetnijim monitorima barem kratko vrijeme, onda ćeš vidjeti razliku. Neki ti neće to reći, ali to je istina... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: monitor lcd 19'' L1920P LG i gaming
Citiraj:
nekaj sporije igre su uglavnom igrive iako sve ovisi dosta i kolki ti je prag tolerancije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Re: monitor lcd 19'' L1920P LG i gaming
Citiraj:
od osobe do osobe...neki fakat il ne vide "ghosting" itd. ili barem tako kažu, ili manje primjećuju.Moja preporuka-isprobaj LCD monitor prije kupnje!Za te pare, nek ti prikopčaju na komp, provrti igre i što aj zanm pa sam za SEBE prosudi.Testiraj BAŠ TAJ primjerak koji misliš doma nositi, jer možeš dobiti inače svašta...npr. mrtve piksele, koje garancija pokriva tekar nakon što ih se namnoži ko štakora!
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Puno hvala na odgovorima. Sto se tice tolerancije, za taj monitor cu je malo smanjiti. Sto se tice pak testiranja monitora ja sam poslao mail Ve-milu glede toga, ali odogovora nema. Pricekact cu jos dan ,dva pa cu im poslati isti mail na sve adrese XXX@ve-mil.hr..
![]() |
#6 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo, javili su se iz ve-mila, kazu da dodjem kad ocu pa ce ga ustekat. A bas sam se nabrijao da im saljem mailove svaki dan....Inace isti taj model od 17'' ima 16 m/s respons time , a ovaj od 19'' ima 25. Da li je to velika razlika?
![]() |
#8 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
morat ćeš birat između vremena odziva i kvalitete slike 17 inčni monitor koristi TFT matricu sa 16 ms odzivom i predstvaljat će dobar izbor ak se hoćeš igrat 19 inčni model pak ima MVA matricu koja je prespora za igranje ali je sama slika iznimno kvalitetna pogotovo kaj se tiče prikaza boja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Hvala Pinsla, mislim da cu uzeti 19''.
|
|
Oglas