|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
scary stuff
Ovako imam zelju dobro prestrasit frendicu pa ako neko ima neke ful strasne linkove na neke Ghost fore ali nesto sto je bas uber strasno a ne odvratno (kao demon baby i slicno na youtube) nekakve slike ili snimke di se zapravo vidi kao nekakav duh upareno sa nekom strasnom muzikom ![]() na jutubu uglavno gledam neke fejk videe i nezelim to. a moze i one gluposti di odjedanput izleti neka faca na ekran sta vristi to mi isto treba. Hvala svima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
De pucajte linkove, želim samog sebe uplašit.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ja se vec ponado neko nest pametno napiso kad ono poznati pcekspert gangsteri opet sabotiraju topic .. ![]() šalim se, al dajte neki dobar link da ju tak dobro isprepadam po prirodi je strasljiva ![]() ![]() prije par dana dobio ideju kad smo frend i ja gledali Silent Hill u mraku i on se tako uzivio da nie skuzio kako masem s jastukom i pogodio ga pun šut u glavu a on se tako sasro da mu je trebalo 2min da se smiri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
A što se tiče mog prijdloga za strašne stvari...hmm....imam ja jedan link, samo ne znam smijem li ga staviti ovde. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kupi si ono cudo za daljensko upravljanje štekerom. Zgasi sve kod neke strasne scene u hororu vulgaris i to je to. Par puta to napravis i tvoja je. Samo ak te pita sto je to reci odlucno lakat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#9 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ubaci scary, very creepy ghost u tražilice. linkova kao u priči. ja se bojim to pregledavati, cijelo vrijeme sam naježen, samo čekam da nešto skoči. ![]() edit: http://www.ghostvideos.ws/ Zadnje izmijenjeno od: mymoon. 20.10.2008. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() aj a imate neki direktan link na nes ful strasno ? ![]() ![]() hvala na ovom gore linku ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel zna itko onu staru, zvala se "Stonehenge nešto", radi se o standardnom pranku mirne slike... @stuc - što je tu strašno ![]() @Shadowww - dobra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|