![]() |
scary stuff
Ovako imam zelju dobro prestrasit frendicu pa ako neko ima neke ful strasne linkove na neke Ghost fore ali nesto sto je bas uber strasno a ne odvratno (kao demon baby i slicno na youtube) nekakve slike ili snimke di se zapravo vidi kao nekakav duh upareno sa nekom strasnom muzikom :D
na jutubu uglavno gledam neke fejk videe i nezelim to. a moze i one gluposti di odjedanput izleti neka faca na ekran sta vristi to mi isto treba. Hvala svima :chears: :banana: |
De pucajte linkove, želim samog sebe uplašit.
|
Samo joj u mraku pokaži Milinu sliku pod baterijom, onako iznenada. Infarkt zajamčen. Slike imaš tu po svaštari.
:D Ili: <---- :D |
ja se vec ponado neko nest pametno napiso kad ono poznati pcekspert gangsteri opet sabotiraju topic .. :D
šalim se, al dajte neki dobar link da ju tak dobro isprepadam po prirodi je strasljiva :D :D prije par dana dobio ideju kad smo frend i ja gledali Silent Hill u mraku i on se tako uzivio da nie skuzio kako masem s jastukom i pogodio ga pun šut u glavu a on se tako sasro da mu je trebalo 2min da se smiri :D |
Citiraj:
A što se tiče mog prijdloga za strašne stvari...hmm....imam ja jedan link, samo ne znam smijem li ga staviti ovde. :D Blade bi trebao znati o cemu se radi:D:lol2: |
vidi sig :D
|
Kupi si ono cudo za daljensko upravljanje štekerom. Zgasi sve kod neke strasne scene u hororu vulgaris i to je to. Par puta to napravis i tvoja je. Samo ak te pita sto je to reci odlucno lakat.
|
Citiraj:
|
ubaci scary, very creepy ghost u tražilice. linkova kao u priči.
ja se bojim to pregledavati, cijelo vrijeme sam naježen, samo čekam da nešto skoči. :eek: edit: http://www.ghostvideos.ws/ |
Citiraj:
aj a imate neki direktan link na nes ful strasno ? :fiju::D hvala na ovom gore linku :D |
Citiraj:
|
googlaj zoeken.swf .. klasik ;)
|
Evo jedna strašna ovdje
|
Jel zna itko onu staru, zvala se "Stonehenge nešto", radi se o standardnom pranku mirne slike...
@stuc - što je tu strašno :stoopid: @Shadowww - dobra :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |