|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
imaš u linksu fatpad koji je negde oko 35x42cm i everglide xtreme XL koji je isto tu negdje....to su najveće podloge koje sam vidio da ima za kupiti kod nas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pf pa sta ce ti pak to. Pol metra??? Sta imas 50'' monitor??? Salim se no moj stol je jedva tolko... :-) :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Probaj potraziti doma neki stari plasticni fascikl... ja sam nasao jedan takav... i vjeruj mi... nema bolje podloge od njega... Tvrdi karton, presvucen lagano hrapavom plastikom... Izvadio iz njega onu masinicu koja drzi papire i dobio PRO podlogu... Jos ako zelis ultra skliske performanse namazes podlogu s Prontom i klizit ce bolje nego po ledu... Isprobano na MX500... tj, isprobavam to vec par godina... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
da on je bio odna ispered nas... sa onim plavim velikim fasciklom |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uglavnom igram samo CS... Zaboravio sam rec da ti kao odlicna podloga moze posluzit jos i daska od ormara... savrseno su ravne i mrvicu hrapave... jos nadjes neku koja nije prelakirana da se ne sjaji i evo odlicne podloge... Ove podloge koje mozes kupiti nisu nista bolje od Fascikl&Daska™ a jako su skupe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
thx Moon storm ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
na meni je ta igra sr...e. bolje rečeno jel igra ko warcraft 3 tft ili call od duty???
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() a igra li tko Day of Defeat ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|