![]() |
Velika podloška za miša
Znate one podloške od pola metra. :beer:
Samo me zanima gdje se to može kupit ? |
imaš u linksu fatpad koji je negde oko 35x42cm i everglide xtreme XL koji je isto tu negdje....to su najveće podloge koje sam vidio da ima za kupiti kod nas
|
Pf pa sta ce ti pak to. Pol metra??? Sta imas 50'' monitor??? Salim se no moj stol je jedva tolko... :-) :-)
|
A čuj .. kupio sam bežićnog miša pa se hoću bacat po podu. 35x42cm mi je mala :p .. šalim se. Dobra je ali je još nisam našao u cjeniku. Javim kad nađem
|
Uhu to mi je malo skupo, jel ima negdje jeftinije nemora bit nikakva marka.
|
Probaj potraziti doma neki stari plasticni fascikl... ja sam nasao jedan takav... i vjeruj mi... nema bolje podloge od njega...
Tvrdi karton, presvucen lagano hrapavom plastikom... Izvadio iz njega onu masinicu koja drzi papire i dobio PRO podlogu... Jos ako zelis ultra skliske performanse namazes podlogu s Prontom i klizit ce bolje nego po ledu... Isprobano na MX500... tj, isprobavam to vec par godina... :) |
Munstoru hvala na svjetu. Probat ću. jesi ti bio na udiv lanu i jel igraš CS ?
|
da on je bio odna ispered nas...
sa onim plavim velikim fasciklom |
Citiraj:
Uglavnom igram samo CS... Zaboravio sam rec da ti kao odlicna podloga moze posluzit jos i daska od ormara... savrseno su ravne i mrvicu hrapave... jos nadjes neku koja nije prelakirana da se ne sjaji i evo odlicne podloge... Ove podloge koje mozes kupiti nisu nista bolje od Fascikl&Daska™ a jako su skupe... |
thx Moon storm :beer:
|
ma uzmes cisti papir A3 formata i da vidis, mozd je malo tanak al ono, :beer:
btw jel igra ko tu quake3 |
na meni je ta igra sr...e.
bolje rečeno jel igra ko warcraft 3 tft ili call od duty??? |
a igra li tko Day of Defeat ? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:59. |