|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Program za crtanje
Evo treba mi za kolegu neki progam za crtanje. Naglasak je na simbole, jer je trener pa mu treba za neke nogometne stvari i sl. Znači neki jednostavniji progam (nije bitno je li free), a da ima mogućnosti crtanja takvih gluposti! Svi prijedlozi dobrodošli! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Za 2D crtanje bi preporučil besplatni Paint.net a za nekaj vektorsko Xara Xtreme (mislim da je izašla i verzija 4). Xara-u mi je brat nahvalil i on je dosta koristi kod kataloga, letki, vizitki i veli da je recimo puno jednostavniji od Corelovog Draw-a. Velim osobno nisam napredno koristil Xaru al ono malo kaj jesam moram priznat da nije komplicirano. Al normalno svaki program treba privikavanja - neki manje, neki više.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
Još koji prijedlog ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Evo pogledao sam programe, i pronašao sam Soccer Coach kao dobar software tražene namjene. Isto tako ima hrpa drugih. Što se tiče navedenih Xara je preteška, korisniku kojem sam predložio i pokazao DEMO. Što se tiče paint.NET-a nisam probao, ali pogledat ću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovaj je fora. Besplatan je i ne moraš ništa instalirati. Radi unutar web sučelja. http://www.sumopaint.com/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|