Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.10.2008., 10:24   #1
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Program za crtanje

Evo treba mi za kolegu neki progam za crtanje. Naglasak je na simbole, jer je trener pa mu treba za neke nogometne stvari i sl.

Znači neki jednostavniji progam (nije bitno je li free), a da ima mogućnosti crtanja takvih gluposti!

Svi prijedlozi dobrodošli!
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 15:21   #2
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Za 2D crtanje bi preporučil besplatni Paint.net a za nekaj vektorsko Xara Xtreme (mislim da je izašla i verzija 4). Xara-u mi je brat nahvalil i on je dosta koristi kod kataloga, letki, vizitki i veli da je recimo puno jednostavniji od Corelovog Draw-a. Velim osobno nisam napredno koristil Xaru al ono malo kaj jesam moram priznat da nije komplicirano. Al normalno svaki program treba privikavanja - neki manje, neki više.
Oglas

Oglas
Staro 09.10.2008., 20:17   #3
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Za 2D crtanje bi preporučil besplatni Paint.net a za nekaj vektorsko Xara Xtreme (mislim da je izašla i verzija 4). Xara-u mi je brat nahvalil i on je dosta koristi kod kataloga, letki, vizitki i veli da je recimo puno jednostavniji od Corelovog Draw-a. Velim osobno nisam napredno koristil Xaru al ono malo kaj jesam moram priznat da nije komplicirano. Al normalno svaki program treba privikavanja - neki manje, neki više.
OK budem mu predložio, i pogledao skupa s njim!

Još koji prijedlog ?
Staro 12.10.2008., 01:09   #4
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Evo pogledao sam programe, i pronašao sam Soccer Coach kao dobar software tražene namjene. Isto tako ima hrpa drugih.

Što se tiče navedenih Xara je preteška, korisniku kojem sam predložio i pokazao DEMO. Što se tiče paint.NET-a nisam probao, ali pogledat ću
Staro 12.10.2008., 01:16   #5
Func
Premium
Moj komp

Func's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ovaj je fora. Besplatan je i ne moraš ništa instalirati. Radi unutar web sučelja.

http://www.sumopaint.com/
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno