![]() |
Program za crtanje
Evo treba mi za kolegu neki progam za crtanje. Naglasak je na simbole, jer je trener pa mu treba za neke nogometne stvari i sl.
Znači neki jednostavniji progam (nije bitno je li free), a da ima mogućnosti crtanja takvih gluposti! Svi prijedlozi dobrodošli! |
Za 2D crtanje bi preporučil besplatni Paint.net a za nekaj vektorsko Xara Xtreme (mislim da je izašla i verzija 4). Xara-u mi je brat nahvalil i on je dosta koristi kod kataloga, letki, vizitki i veli da je recimo puno jednostavniji od Corelovog Draw-a. Velim osobno nisam napredno koristil Xaru al ono malo kaj jesam moram priznat da nije komplicirano. Al normalno svaki program treba privikavanja - neki manje, neki više.
|
Citiraj:
Još koji prijedlog ? |
Evo pogledao sam programe, i pronašao sam Soccer Coach kao dobar software tražene namjene. Isto tako ima hrpa drugih.
Što se tiče navedenih Xara je preteška, korisniku kojem sam predložio i pokazao DEMO. Što se tiče paint.NET-a nisam probao, ali pogledat ću :kafa: |
Ovaj je fora. Besplatan je i ne moraš ništa instalirati. Radi unutar web sučelja.
http://www.sumopaint.com/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |