|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
NOD32 2.011 Beta
neznam jel je bilo pa evo svejedno. dakle, izasao je nod32 beta i ima nekoliko zanimljivih fichera ![]() IMON * HTTP scanning * improved compatibility with HyperThreading and multiprocessor machines * large files / emails download progress window AMON * Advanced Heuristics for newly created files On-demand scanner * added Advanced Heuristics option wildcards support in command-line DMON * added DMON (Document MONitor) - MS Office antivirus support Kernel * Windows XP SP2 (Security Center) Support osobno mi se jako svidja novi http scaning koji podrzava dva moda, pasivni i aktivni. aktivni mod vam daje prividno sporije podizanje stranica ali zapravo jednostavo, prvo sve skine i odskenira i nakon toga odmah ispise. dakle stvar je vrlo jednostava, cekate isto ko i da je na pasivnom ili iskljucenom ali vam se zato odjednom pojavi stranica. Zaboravih link : suicide http://www.nod32.com/download/downbeta.htm:
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
meni je osobno (a i za korisnike) zanimljiviji DMON... no more macro shit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Meni osobno je odlican novi nod! cini se pouzdan ovaj protok (download ) file-ova preko njega! Malo sporije ocitava stranice, al odlicna stvar! :clap:
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
evo nakon malo koristenja i pasivni mod je odlican jos ga budem danas malo s testirao na stranicama tipa ******* tamo ima tisuce trojanaca i dilera pa da provjerima malo kak se nosi sa time. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
LOL. sad sam tek videl da sam u postu napisal "dilera" umjesto "dailera" LOL. dakle ne dilera (ko zna cega vec ![]()
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemoj brate mili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() BTW tor zake si brisal ionako sam ja ostavil cenzurirano sad ekipa nebu skuzila o cem se dela: pirate :
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
sad sam isel u sebi slovo po slovo kak bi isao izgovor i stvaro da pise se dialer. koja banana a ja cijelo vrijem mislio da ide dail. : bonker2
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |