![]() |
NOD32 2.011 Beta
neznam jel je bilo pa evo svejedno.
dakle, izasao je nod32 beta i ima nekoliko zanimljivih fichera:D : IMON * HTTP scanning * improved compatibility with HyperThreading and multiprocessor machines * large files / emails download progress window AMON * Advanced Heuristics for newly created files On-demand scanner * added Advanced Heuristics option wildcards support in command-line DMON * added DMON (Document MONitor) - MS Office antivirus support Kernel * Windows XP SP2 (Security Center) Support osobno mi se jako svidja novi http scaning koji podrzava dva moda, pasivni i aktivni. aktivni mod vam daje prividno sporije podizanje stranica ali zapravo jednostavo, prvo sve skine i odskenira i nakon toga odmah ispise. dakle stvar je vrlo jednostava, cekate isto ko i da je na pasivnom ili iskljucenom ali vam se zato odjednom pojavi stranica. Zaboravih link : suicide http://www.nod32.com/download/downbeta.htm: |
meni je osobno (a i za korisnike) zanimljiviji DMON... no more macro shit
|
Meni osobno je odlican novi nod! cini se pouzdan ovaj protok (download ) file-ova preko njega! Malo sporije ocitava stranice, al odlicna stvar! :clap:
|
Novi NOD radio savršeno ,svaka čast ESET-u:beer: :beer:
|
Ma NOD se stvarno pokazuje kao No. 1 od AV alata.: goood :
|
Citiraj:
evo nakon malo koristenja i pasivni mod je odlican jos ga budem danas malo s testirao na stranicama tipa ******* tamo ima tisuce trojanaca i dilera pa da provjerima malo kak se nosi sa time.:D :D |
Citiraj:
|
LOL. sad sam tek videl da sam u postu napisal "dilera" umjesto "dailera" LOL.
dakle ne dilera (ko zna cega vec:smoke: ) nego dailera. |
Citiraj:
|
Nemoj brate mili:D Pusti te stranice na miru. Ionako nema tamo ničega:D
|
Citiraj:
BTW tor zake si brisal ionako sam ja ostavil cenzurirano sad ekipa nebu skuzila o cem se dela: pirate : |
komentar na NOD je No1: a šta sam vam ja govorio :)
komentar na ovo mi je poznato od nekud: stvarno ne bih znao :gringo: komentar na dailera: DIALERA blade po stoti put :) |
Citiraj:
sad sam isel u sebi slovo po slovo kak bi isao izgovor i stvaro da pise se dialer. koja banana a ja cijelo vrijem mislio da ide dail. : bonker2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |