|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() evo link (ak prestane radit progooglajte)>> http://www.321download.com/LastFreeware/page6.html ovaj windows (norton,total i dr.) commmander programćić je hrvatskog autora i 100%tni je freeware s nekim naprednim opcijama tipa 265bit enkripcija i slušanje audio file-ova.... nije ništa strašno revolucionarno,ali zaslužuje malo pažnje jer se dečko JAKO potrudio i uložio puno vremena,a daje ga potpuno besplatno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
posebno mi se sviđa fora kad se copy-ra...imaš fini prozor sa progress barom, brzinom snimanja, količinom slobodnog prostora na disku :clap: baš ga malo uspoređujem sa total commanderom i čini mi se da je čak nešto brži... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
evo ako ćemo iskreno... program rula. fakat je dobar, bolji je od svih open source commandera koje sam probao, pa čak i onih za linux. sviđa mi se kaj čovjek ne kopira TCmd, nego ubacuje svoje ideje. ali na kraju... da nikada nisam vidio Total Commander koristio bih ga i bio jako sretan... ovako... još neko vrijeme ostajem na TotalCmd, ali TurboNavigator ostaje gore i pratim razvoj
![]() |
#5 |
Premium
|
ma samo da se malo pročuje za program ![]() btw drago mi što još ima "old school" ljudi koji preferiraju commandere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |