![]() |
Turbo Navigator
evo link (ak prestane radit progooglajte)>> http://www.321download.com/LastFreeware/page6.html
ovaj windows (norton,total i dr.) commmander programćić je hrvatskog autora i 100%tni je freeware s nekim naprednim opcijama tipa 265bit enkripcija i slušanje audio file-ova.... nije ništa strašno revolucionarno,ali zaslužuje malo pažnje jer se dečko JAKO potrudio i uložio puno vremena,a daje ga potpuno besplatno :beer: |
: goood :
|
posebno mi se sviđa fora kad se copy-ra...imaš fini prozor sa progress barom, brzinom snimanja, količinom slobodnog prostora na disku :clap:
baš ga malo uspoređujem sa total commanderom i čini mi se da je čak nešto brži... |
evo ako ćemo iskreno...
program rula. fakat je dobar, bolji je od svih open source commandera koje sam probao, pa čak i onih za linux. sviđa mi se kaj čovjek ne kopira TCmd, nego ubacuje svoje ideje. ali na kraju... da nikada nisam vidio Total Commander koristio bih ga i bio jako sretan... ovako... još neko vrijeme ostajem na TotalCmd, ali TurboNavigator ostaje gore i pratim razvoj |
ma samo da se malo pročuje za program ;) jer vani je podosta poznat (koliko u internetskoj hrpi programa može biti) ,uglavnom ima oko 50 000 downloada tamo gdje je stavljen što je JAKO dobro za ovakav programćić
btw drago mi što još ima "old school" ljudi koji preferiraju commandere:D :beer: |
Da old skul?! Pa čime bi trebao radit? Windows explorerom? Bljak! TC je zakon.:p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: za onog ko ga je napravio. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:08. |