|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Pozdrav... Imam problem oko instalacije Microsoft VM-a. Dakle, imam file koji je potreban za instalaciju i pokrenem ga. Instalacija uspješno završi, ali u internet exploreru pod internet settings -> advanced uopće ne vidim Microsoft VM, znači ko da nisam ni instalirao... Imate li kakav prijedlog da to riješim? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
WTF?!?! Instalirao si VM i u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Čemu to? ![]() To je obsolete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa problem je u tome što se internet explorer ponaša kao da nisam instalirao tj. ne prepoznaje da sam instalirao tako da ja od toga što zapravo jesam instalirao nemam koristi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Instaliraj Javu http://www.java.com/en/download/index.jsp |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne mogu to kad mi baš treba Microsoft VM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mozda restart IE-a/Windowsa?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
A Microsoft VM mi treba za jedan programčić... To je normalno sve prije radilo, a sada baš i ne funkcionira... Ne znam zašto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Nemoj slučajno napisati koju dodatnu riječ sa kojom informacijom da si ne bi tipkovnicu potrošio... Dokle god je tvoj problem obavijen velom tajne, pomoći ti ne možemo nikako. U suprotnom, postoji šansa, ali ne i garancija . Ti odluči.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Pa ne kužim kaj nisam rekao... Dakle, da bi zavrtio programčić treba mi Microsoft VM. Imam instaliranu Javu, ali ne radi s njom. Prije kad sam instalirao VM onda sam fino u internet exploreru u internet options->advanced ugasio Javu i stavio kvačicu pored Microsoft VM-a i sve je funkcioniralo, ali sada pod tim optionsima uopće nema Microsoft VM, a instalaciju sam pokretao nekoliko puta i svaki put kaže da je instalacija završena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
To je programčić za pripremanje uplatnica za plaćanje net bankingom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|