![]() |
Instalacija Microsoft VM (virtual machine)
Pozdrav...
Imam problem oko instalacije Microsoft VM-a. Dakle, imam file koji je potreban za instalaciju i pokrenem ga. Instalacija uspješno završi, ali u internet exploreru pod internet settings -> advanced uopće ne vidim Microsoft VM, znači ko da nisam ni instalirao... Imate li kakav prijedlog da to riješim? Hvala |
WTF?!?!
Instalirao si VM i u čemu je problem? |
Čemu to?:stoopid:
To je obsolete. |
Pa problem je u tome što se internet explorer ponaša kao da nisam instalirao tj. ne prepoznaje da sam instalirao tako da ja od toga što zapravo jesam instalirao nemam koristi...
|
Instaliraj Javu
http://www.java.com/en/download/index.jsp |
Ne mogu to kad mi baš treba Microsoft VM...
|
a zašto BAŠ Microsoft VM ? :)
|
Mozda restart IE-a/Windowsa?
|
A Microsoft VM mi treba za jedan programčić... To je normalno sve prije radilo, a sada baš i ne funkcionira... Ne znam zašto...
|
Nemoj slučajno napisati koju dodatnu riječ sa kojom informacijom da si ne bi tipkovnicu potrošio... Dokle god je tvoj problem obavijen velom tajne, pomoći ti ne možemo nikako. U suprotnom, postoji šansa, ali ne i garancija . Ti odluči.
|
Pa ne kužim kaj nisam rekao... Dakle, da bi zavrtio programčić treba mi Microsoft VM. Imam instaliranu Javu, ali ne radi s njom. Prije kad sam instalirao VM onda sam fino u internet exploreru u internet options->advanced ugasio Javu i stavio kvačicu pored Microsoft VM-a i sve je funkcioniralo, ali sada pod tim optionsima uopće nema Microsoft VM, a instalaciju sam pokretao nekoliko puta i svaki put kaže da je instalacija završena.
|
A koji je to "programčić"?
|
To je programčić za pripremanje uplatnica za plaćanje net bankingom :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |