|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Krepao pixel nakon godinu dana - sto sad?
Naslov sve govori, a rijec je o ovom monitoru: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=22188 Monutor me sjajno sluzio godinu dana, i nisam imao ama bas nikakvu zamjekru na njega, i evo sad, nepunih godinu dana kasnije mi puko pixel, i to skoro pa na sredini ekrana. Na svijetlim pozadinama se jedva kuzi, ai na tamnijim bode u oci. Ne znam jel to ima ikakve veze, iako mi nema smisla, no krepao je nakon sto sam promjenio maticnu. Ali u svakom slucaju, nevjerojatno je irtantno, i zanima me mogu li ja sto napraviti po tom pitanju, mogu li reklamirati? Znam da postoji kod nekih monitora (ili ekrana na drugim uredjajima, tipa Sony-ev PSP) "dozvoljen" broj mrtvih piksela, tj za koje proizvodjac ne priznaje jamstvo, ali vrijedi li to za sve? Jer ja imam jos vise od 2 godine garancije. I kako je moguce da to krepa nakon tolko vremena, jel postoje neki vanjski utjecaji...? ![]() Zadnje izmijenjeno od: ABuser. 04.09.2008. u 00:57. |
![]() |
![]() |
#2 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
samo kod skupljih monitora nekih marki ( i to ne svih ) postoji garancija na 0 mrtvih pixela, tako da ti ne vrijedi garancija na to... probaj kvrcnit prstom ekran na tom mjestu, zna nekada pomoci... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Doh ![]() Pa nisam ni shvačao to kao šamaranje al dobro ![]() I ja sam kao i to, samo to tak rekao Možda da ga malo poštelaš sa čekičem i dlijetom da ne pomisli vratit se ![]()
#8 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Jedina prednost CRTa u odnosu na LCD je bila po meni da si mogao klati insekte koji su lijetali po ekranu, sad ih moram tjerati kursorom ili krpom a da ne okrznem ekran ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas