|
![]() |
#1 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
nVIDIA na sudu?
Radi prevare? Kakvo razocarenje ovo stvarno nisam ocekavio od nvidie, mozda od Intela ![]() ![]() http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=91151 nVIDIA - brz oporavak ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
ko ih sljivi xD s obizrom kako rade neka im..prije ce oni propast nego spustit cjene..mozda u americni al nemoj zaobravit mi smo na balakanu xD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a znao sam da sam trebao prodati preostale 24 dionice prosli mjesec, neka mi kad cekam ![]() ako su krivi, neka im. meni ni iz dzepa ni u dzep.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ma nema problema, sad ce ih kupiti intel i imat cemo lijepo 2 bloka: - na zapadu intel i nvidia kao kapitalizam i napredno drustvo (karikiram, nema veze s vezom da me atijevci/amdovci ne razapnu) - na istoku u crvenoj boji ati i amd kao komunizam i jeftine performanse za mase kako je ovaj svijet lijep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Zabole me i za jedne i za druge.Bit će nam isto ko što je i dosad bilo glede cijena,a imam pametnijeg posla nego da se zabavljam ili nedaj bože sažaljevam nekog od njih,npr. da čitam zašto je pijana Simona Gotovac razbila auto od 200k € ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ionako će kroz par godina svi proizvođači elektronike postat jedna velika korporacija. Samo što mi to nećemo primjetit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|