![]() |
nVIDIA na sudu?
Radi prevare? Kakvo razocarenje ovo stvarno nisam ocekavio od nvidie, mozda od Intela:fiju: ali ne i od nv3. A valjda se i to moralo dogoditi, sve za pare jelda? Samo se nadam da ovo nece previse utjecati na njih, da bi pokrili gubitke, nece valjda dizat cijene, nek ih jos spuste za 200-300kn i pravi best buy:care: Prilicno sam uvjeren, a i nadam se da se ovo nece pretvoriti u njihov konacan kraj, vjerojatnije je da ce ih netko kupiti, ali sa 40$ po dionici su pali na po 10$ po dionici. Bili bi fino da se napokon S3 i po mogucnosti jos netko digne sada.
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=91151 nVIDIA - brz oporavak:amen: |
ko ih sljivi xD s obizrom kako rade neka im..prije ce oni propast nego spustit cjene..mozda u americni al nemoj zaobravit mi smo na balakanu xD
|
a znao sam da sam trebao prodati preostale 24 dionice prosli mjesec, neka mi kad cekam :D.
ako su krivi, neka im. meni ni iz dzepa ni u dzep. |
ma nema problema, sad ce ih kupiti intel i imat cemo lijepo 2 bloka:
- na zapadu intel i nvidia kao kapitalizam i napredno drustvo (karikiram, nema veze s vezom da me atijevci/amdovci ne razapnu) - na istoku u crvenoj boji ati i amd kao komunizam i jeftine performanse za mase kako je ovaj svijet lijep :goood: |
Zabole me i za jedne i za druge.Bit će nam isto ko što je i dosad bilo glede cijena,a imam pametnijeg posla nego da se zabavljam ili nedaj bože sažaljevam nekog od njih,npr. da čitam zašto je pijana Simona Gotovac razbila auto od 200k € :D:D
|
Citiraj:
samo je popila malo vinovog octa u salati :dajpivu: |
Ionako će kroz par godina svi proizvođači elektronike postat jedna velika korporacija. Samo što mi to nećemo primjetit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:48. |