|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
HDD od 640 ili 500 GB sa SATA mod jumperom
Znaci zanima gdje kupiti hard,tj vise mi je bitno koji hard ima jumpere za limitaciju brzine na 1,5gb/s jer imam stariju maticnu , ali hard da je sata2 ali da moze i sata1. imao sam samsunga f1 od 500gb, ali taj nije zelio raditi u sata1 modu, tako da samsunge zaboravite. ja sam razmisljao o ovome : http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.510.058hdd 640gb western digital jel ovo sigurno ima taj jumper ili nema , zanima ne kako da to saznam???
![]() |
#2 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
imaš isti taj HDD u ADM-u za 500 kn ja sam baš jučer jednog uzo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
pa dobro jel ima ovaj hdd od Wd-a jumper za sata1 ili nema ???
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ima 6 jumpera za al pise samo za PUIS Power ON IN Standby. Ja sam svog Hitachi 160GB sata 2 disk stavio na sata 1 plocu i radio je odlicno, a nema nikakvih jumpera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
mene bas zanima kako taj WD ima, jer sam imao samsunga kojem se stavljalo softverski gore patch koji ga je trebao prebaciti na 1.5gbs, ali nije radilo i prodao ja njega frendu i njemu radi, evo dnas sam jednom drugom frendu prebacivao sa svojeg na njegov sata2 hard neke podatke i radilo je, prije toga isto frend sa samsungom f1 250gb i njegov je isto s2 i radio je. probat cu ovog caviara u ducanu da mi otvori da vidim , pa ako ima kupit cu ga.
Zadnje izmijenjeno od: danijel_rd. 10.08.2008. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.510.062 evoovaj je mrvicu skuplji, ali me zanima da li je seagate dobar kao i WD ili mozda bolji posto je skuplji??? i kakva je buka tog harda, u biti zanima me da li da ga uzmem jer ovaj ima sigurno sata15o,? hard bi bio za storage, a ana proljece kupujem novi komp onda bi uzeo raptoxa za sistem, ali ovaj sada u ovaj trenutni komp.
Zadnje izmijenjeno od: danijel_rd. 11.08.2008. u 16:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|