|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Preporucite FPS za moju konfu...
... koju vidite u sigu. Ako ste iskljucili prikazivanje sigova MX2 64 Mb, Tulac 1300 i 256 Mb pc133. Pucacina bi trebala sadrzavati npr. poludjele mutirane vojnike, razna cudovista nastala kao plod genetskog inzenjeringa ili dosla iz dubina dalekog svemira ili pakla svejedno. Takodjer a je i donekle zanimljiva "radnja", i da ima puno levela. Nisam zahtjavan 800x600 rezolucija mi je prihvatljiva (slab komp sto cu...) Hajde sjetite se malo sto ste prije rasturali... Dosad sam dobro vrtio STV:EF, ST:EF2, Q2, DukeNukem (dok sam imo 486icu).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
doom? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
da sam na tvom mjestu preusmjerio bi snage na avanture... na tom podrucju mozes skoro sve igrat, staro i novo a zabava je garantirana i dugotrajna! ![]()
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Ma koje avanture...... zelim krkacinu cudovista i negativaca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Half Life... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Serious Sam TFE i TSE! Igrajmo Hrvatsko ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Igraj i UT ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne nasjedaj na provokacije kojekakvih opravdavača kaj su mami i tati opelješili novčanik za blentium xy klase i grfulje od 2,5k kuna ... moj drugi komp iz siga vrti Call Of Duty (i to nekada hosta za 10 playera i nikome ne trza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
kaj si totalka prešel na nvidiju pa te zato više nema na ati forumu?? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Serious Sam definitivno. Krkačine koliko hočeš. Zapravo to i je jedina fora u cijeloj igri. Samo krkljaža. A radit će ti sto posto, radilo je meni na max rezoluciji na ovoj konfi dok sam još imao GF2 i 256DDR-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Red Faction. Clive Barkers: Undying - meni dobra pucačina pogotovo ako voliš čudovišta i malo horora. Radit će ti bez problema na dobrim detaljima. Igra li netko igru Heroes III ili IV? Znam da nije pucačina i da je malo starija, ali mi je bila vrlo zanimljiva duže vrijeme. pinsla to su riječi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() nego kak ti radi ova Quadro kartica?? Baš me zanima kakve su te kartice za profesionalnu namjenu? odnosno kakve su performanse u odnosu na ovu moju primjerice modanu u fire gl x1? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
aka Mali Mirko
|
Hvala svima na odgovorima. RTCW se uredno vrti na 1024x768 bez problema i trzanja a igra je odlicna. KAsnije cu probati i ove ostale... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|