PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Preporucite FPS za moju konfu... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11235)

pogi 02.07.2004. 13:07

Preporucite FPS za moju konfu...

... koju vidite u sigu. Ako ste iskljucili prikazivanje sigova MX2 64 Mb, Tulac 1300 i 256 Mb pc133.

Pucacina bi trebala sadrzavati npr. poludjele mutirane vojnike, razna cudovista nastala kao plod genetskog inzenjeringa ili dosla iz dubina dalekog svemira ili pakla svejedno. Takodjer a je i donekle zanimljiva "radnja", i da ima puno levela.

Nisam zahtjavan 800x600 rezolucija mi je prihvatljiva (slab komp sto cu...)

Hajde sjetite se malo sto ste prije rasturali...

Dosad sam dobro vrtio STV:EF, ST:EF2, Q2, DukeNukem (dok sam imo 486icu)....

ßellerophon 02.07.2004. 13:27

doom? :D

ßellerophon 02.07.2004. 13:29

da sam na tvom mjestu
preusmjerio bi snage na avanture... na tom podrucju mozes skoro sve igrat, staro i novo
a zabava je garantirana i dugotrajna! :beer:

pogi 02.07.2004. 13:50

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
doom? :D
E sad si me malo bacio predaleko u proslost (486ica). Nije komp TOLIKO slab. Pa ove dvije ST igre sto sam naveo koriste Q3 engine. Doduse ja sam ih igrao u 800x600 ali solidno je i to.

Ma koje avanture...... zelim krkacinu cudovista i negativaca

vudu2 02.07.2004. 15:19

Call of Duty (ww2) ili return to castle wolfestein(ww2, gen inž, mutanti)
Odlične igre, q3 engine, dovoljno levela

Mailman 02.07.2004. 15:22

Half Life...

Isus 02.07.2004. 18:26

Serious Sam TFE i TSE!
Igrajmo Hrvatsko:D

rendula 02.07.2004. 18:42

Citiraj:

Originally posted by Isus
Serious Sam TFE i TSE!
Igrajmo Hrvatsko:D

Tako je:D

Igraj i UT:beer:

Black Dragon 05.07.2004. 23:17

Ne nasjedaj na provokacije kojekakvih opravdavača kaj su mami i tati opelješili novčanik za blentium xy klase i grfulje od 2,5k kuna ... moj drugi komp iz siga vrti Call Of Duty (i to nekada hosta za 10 playera i nikome ne trza;) ), Zatim vrti i kika UT'99 (ili ti stari i to nekad hosta), UT2k3 i to ide u 1024x768 sa skoro većinom stvari na high, ali kada hostam onda je sve na mid ali nikada na low i ne trza), onaj koji nije igrao Rune u mreži nije igrao niš :D kaj valja, to je skoro živi sex u WLANu :D :D :D Da samo kikneš mrvicu jaču grafulju G3/8500 (druge nemaju baš smisla u kombinaciji sa Tulcem 1,3) i dodaš još 256 SDRa to će kikati još godinama ... Eto ja sam uspješno i bezbolno preskočio cijelu, usuđujem se reći. propalu, promašenu i ušljivu P4 generaciju i sada komotno mogu planirati o nekom dual opteronu ili xeonu sa PCI EX, PCI 64, BTX, ... a da nisam propustio niš od gameova i da nekaj nisam mogao zavrtiti u barem 1024x768x32 ... da ne duljim skoro svaki FPS sa police možeš uzet i kikat na svom stroju ako dodaš još samo 256 SDRa i po mogućnosti G3/8500=9100. Samo izbjegavaj ove DX9 naslove koji su izašli unutar ovih zadnjih mjeseci jer oni trzaju i na gore spomenutim mašinama :)

pinsla 05.07.2004. 23:59

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Ne nasjedaj na provokacije kojekakvih opravdavača kaj su mami i tati opelješili novčanik za blentium xy klase i grfulje od 2,5k kuna ... moj drugi komp iz siga vrti Call Of Duty (i to nekada hosta za 10 playera i nikome ne trza;) ), Zatim vrti i kika UT'99 (ili ti stari i to nekad hosta), UT2k3 i to ide u 1024x768 sa skoro većinom stvari na high, ali kada hostam onda je sve na mid ali nikada na low i ne trza), onaj koji nije igrao Rune u mreži nije igrao niš :D kaj valja, to je skoro živi sex u WLANu :D :D :D Da samo kikneš mrvicu jaču grafulju G3/8500 (druge nemaju baš smisla u kombinaciji sa Tulcem 1,3) i dodaš još 256 SDRa to će kikati još godinama ... Eto ja sam uspješno i bezbolno preskočio cijelu, usuđujem se reći. propalu, promašenu i ušljivu P4 generaciju i sada komotno mogu planirati o nekom dual opteronu ili xeonu sa PCI EX, PCI 64, BTX, ... a da nisam propustio niš od gameova i da nekaj nisam mogao zavrtiti u barem 1024x768x32 ... da ne duljim skoro svaki FPS sa police možeš uzet i kikat na svom stroju ako dodaš još samo 256 SDRa i po mogućnosti G3/8500=9100. Samo izbjegavaj ove DX9 naslove koji su izašli unutar ovih zadnjih mjeseci jer oni trzaju i na gore spomenutim mašinama :)
black pa di si ti??
kaj si totalka prešel na nvidiju pa te zato više nema na ati forumu??:D :D

LightForce1308 06.07.2004. 11:11

Serious Sam definitivno. Krkačine koliko hočeš. Zapravo to i je jedina fora u cijeloj igri. Samo krkljaža. A radit će ti sto posto, radilo je meni na max rezoluciji na ovoj konfi dok sam još imao GF2 i 256DDR-a.

Black Dragon 06.07.2004. 11:35

Citiraj:

Originally posted by pinsla
black pa di si ti??
kaj si totalka prešel na nvidiju pa te zato više nema na ati forumu??:D :D

a imam posla ko svrabljiv a i viš sam da sam protu svoje volje postal nVidiot, frendu je trebal moj 8500 da se dokopa nekog 9600, ova moja dual ploča ne voli ATi kartice i eto ja postadoh nvidiot :) ali nema veze iza nove godine planiram si složiti još jedan mean killing machine pa će nutra opet valjda neki ATi :)

Bran 06.07.2004. 11:38

Red Faction. Clive Barkers: Undying - meni dobra pucačina pogotovo ako voliš čudovišta i malo horora. Radit će ti bez problema na dobrim detaljima.

Igra li netko igru Heroes III ili IV? Znam da nije pucačina i da je malo starija, ali mi je bila vrlo zanimljiva duže vrijeme.

pinsla to su riječi.:beer: Objasni to onima koji kupuju nove komponente svaki mjesec da bi mogli na malo ljepšoj grafici igrati nove igre. I ja uskoro prelazim na novi komp (ako se upišem na faks), a trenutačno imam Celerona 750 MHz, 192 RAMA, GF4 MX440 i ostale sitnice, pa mi je donedvno radilo gotovo sve na srednjim detaljima.

pinsla 06.07.2004. 11:43

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
a imam posla ko svrabljiv a i viš sam da sam protu svoje volje postal nVidiot, frendu je trebal moj 8500 da se dokopa nekog 9600, ova moja dual ploča ne voli ATi kartice i eto ja postadoh nvidiot :) ali nema veze iza nove godine planiram si složiti još jedan mean killing machine pa će nutra opet valjda neki ATi :)
ma znam ja da si ti u duši pak fanATIc:D :D
nego kak ti radi ova Quadro kartica??
Baš me zanima kakve su te kartice za profesionalnu namjenu?
odnosno kakve su performanse u odnosu na ovu moju primjerice modanu u fire gl x1?

pogi 10.07.2004. 11:30

Hvala svima na odgovorima. RTCW se uredno vrti na 1024x768 bez problema i trzanja a igra je odlicna. KAsnije cu probati i ove ostale...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04.