|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
X2 6400+ stock cooler?
Slazem tu neku konfu i sad gledam taj cooler s pipe-ovima i ne djeluje mi bas tiho. Ima tko iskustava kolko je to glasno pri malo vecem opterecenju? Da ni ne sastavljam ako je glasan nego odmah trazim drugi ![]() Ako trazim drugi, sto uzeti za malo para, jel bi freezer 64 to rashladio, kuciste ce biti dobro ventilirano i nece bit OC-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ukoliko neće biti OC-a, dovoljan ti je stock cooler (nije pre glasan). Imam isti proc, isprobao sam Arctic Cooling Freezer 64, te zaključio da je stock čak i bolji. Trenutačno imam Scythe ZIPANG, s kojim sam pre zadovoljan, ali to je jedan drugi film. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
po cemu je stock bolji od Freezera ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Po tome sto je besplatan ![]() Naravno da je freezer bolji, neznam cemu njegova izjava. U svakom slucaju ako ne mislis clockati nemoj kupovati novi cooler, stock ce ti biti i vise nego dovoljan, a nije previse ni glasan ako je vjerovati ljudima po forumima.
![]() |
#5 |
Hejter
|
Nije besplatan , u cijeni proca itekako platis i cooler , pa nije amd caritas |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Flajing super šiiiip
|
![]() Pa normalno da platis i cooler u cijeni, nisu ludi da budu u minusu sa prodavanjem procesora. Cemu uopce ovakva izjava? AMD 6400+ uvijek dolazi sa stock coolerom (bar koliko ja znam), sto znaci da nemozes birati hoces li "platiti" taj cooler ili ne...
![]() |
#7 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() i jos me nazivas ovakvim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Flajing super šiiiip
|
Netko je malo skrt? ![]() ![]() Isprike na - ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
Super slike ![]() ![]() sad kad gledam vidim da je i puno gusci po pitanju samog tijela kulera , mislim da se da itekako iskoristiti ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Champiolade limited edition ![]() Citiraj:
![]() Cak su i neku bakrenu bazu stavili...nazalost, tek iduci vikend cu naci vremena da to sklopim pa onda javim kak radi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Flajing super šiiiip
|
Isti takav sam ja dobio sa s939 x2 4400+ prije dobre 3 godine. Cooler je stvarno zvijerka i nema potrebe da ga mjenjas.
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Ako misliš imati dobru ventilaciju, i ne OC-ati onda nema potrebe da platiš freezer-a. Pasta je solidna iako je arctic silver svakako bolji. E sad nemogu reći kolika je razlika između venta na ovome hladnjaku i običnom AMD stock-u, ali za običan znam da postaje neugodan iznad 2200 rpm-a a maksimalnih 3200 je poprilična katastrofa. To je dosta subjektivno, pa svakako prvo složi stvar, pogledaj temperature i razinu buke, ako bi buka bila problem onda bi se freezer isplatio, oko temperature ne moraš brinuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ovak, slozio sam to jucer nabrzinu na hrpu. Cooler je OK, u full loadu se razvrti negdje na 2600 rpm i onda se cuje. Sto se temp. tice, nakon pola sata full temp je bila 55-56, kako koja jezgra (pastu nisam mijenjao). Kuciste je nazalost Gigabyte GZ-X5 i iako ima 2x12 cm venta, meni se ne svidja. Ventovi su dosta glasni, lim je tanki ko rizla, a one kopce za montiranje HDD-ova ne funkcioniraju bas najbolje (sve se klima) tako da smo ipak morali staviti sve na sarafe ![]() Vidjet cemo kak bude to radilo na dulje staze sto se tice buke i temp., ako bude preglasno, onda vjerojatno slijede novi ventovi, freezer itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Kada sam poceo igrati cura iz kuhinje je pocela vikati sta to ronda i neka cupam to van...nisam mogao ni TV pokraj njega gledati kolika je buka bila! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|