|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
trebam hitno preporuku 939 ploče do 700kn
dakle HITNO je jako, jer u sljedeci tjedan to moram uzeti... evo sta mi je bitno.. 1.da ima solidne opcije za overclock 2.da ima sto dužu garanciju to je to, ponajbolje da je iz hgspota ali nije uvjet, može i iz neke druge trgovine.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
asrock dual vista,do 700kn nečeš bolje naći,a još ti ostane para |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
DFI Infinity (~600kn) 1. Izvrsne OC mogućnosti 2. Garancija 2 godine. |
![]() |
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
|
#6 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
![]() 320+ provjereno radi na defautlim voltažama čipseta, više nisam ni pokušavao jer sam stavio Zalnam pasivnjak gore pa neću riskirati probleme...
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ima li ova ploca firewire,mislim na abitovu KN8 ultra ??
#10 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ova dfi infinity NF4 Ultra-U u hg spota ima zeleni pcb,koliko sam vidio na dfi sajtu,je li to neka nova revizija ploce ili ??
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ako jos ima gdje Epoxa ko moja iz siga , ploca je predobra . |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Gledaj si kolko koja ima PCI utora (ako ti koji treba ili nedaj bože sva 3), koliko ih gubiš ako staviš Zalmana na grafu (ili neko slično dual slot hlađenje), koja ima bolji položaj chipseta (da se može zamjeniti zujalica) i općenito layout (položaj IDE utora, ATX štekera etc.)
![]() |
#15 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
I ima ih 3 komada... Na čipset se može stavit što oćeš jer ima dosta mjesta do grafe (iznad nje je čipi) tako da grafe koje nemaju hladnjake s "prazne strane" sigurno nemaju problema a i ove koje imaju (ovisno gdje je) bi trebale stati uz malo piganja... Ploča je dosta velika tako da se dobro da rješit hlađenje, SATA štekerima neće smetati niti ako staviš oveći čipi hladnjak jer su daleko od čipija...
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hm... evo ovako stoji situacija, vjerovatno je ipak ova abitica, jer bi me dfi skuplje koštao jer još i poštu plačam, a abiticu pokupim u hgspotu... idem pogledat koji review abitice, da vidim kakva je, nadam se da ide barem na 350fsb... nece valjda ispasti losija od asrokice koja ide na 369 |
![]() |
![]() |
#19 |
Strichek Moderator
|
Evo slika non ULTRE na 422MHz.. http://img179.imageshack.us/img179/5...rpi32mil3d.jpg Dakle ultra bi trebala kao ovo i/ili još i više..
#20 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
ja znam proc koji ide 430x5...al nismo u to vrijeme imali ram za njega da mozemo u win... inace neko je preporucio epoxa...epox jedini ima firewire ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#24 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Samo znaj da bi bilo dobro investirati u Thermalright ako oćeš žešće klokati jer zujalica je dosta slaba, tj. ako ne dobiješ SOTES na ploči, a ako dobiješ onda nemaš briga... Ja sam isprobavao do 320 ali ide i više vjerojatno ako digneš čipiju napon... Ja sam dizao mislim na 1.55V za ovih 320+ i više nisam htio ići...
![]() |
#28 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() Mlak je čipset sad kad sam sve posložio i stavio ovaj vent... Prije je znao bit dosta vruć... ![]() Dakle zlatni i vent bi trebali biti... : goood :
![]() |
#30 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() Ali ovo je podnošljivo... Osim toga IIRC DFI ugrađuje zujalice od nekih 7k rpm ova Abitova je još podnošljiva u odnosu na to... ![]() Mislim ne čuje ti se jako ovaj ventić na čipiju jer je malen iako je brz, ali niti ne hladi baš, zapravo temperature su mi manje sa plavcem koji ipak i nije baš NF4 ultra namjenjeni hladnjak ako ćemo bit iskreni... Anyway nemoj napamet odma kupovati prvo vidi dal sa zujalicom možeš živit par tjedana pa onda kupi thermalrighta... Ja baš razmišljam dal da odem sutra po njega ili ne... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|