|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Hladnjaci
Evo htio bi da u ovome topicu kazete koji su najbolji, najtisi i cjenovno najprihvatljiviji hladnjaci od 80mm 92mm i 120 mm. Takodjer me zanima od ovih sto imaju an7 jesi li stavljali kakav hladnjak na mcp-t ili souhtbridge jer kada ga ja pipnem on je VRUC i dali se moze sta staviti na njega ?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
PAPST-ovi su ti najbolji ali i najskuplji! Enermaxovi su dobri a imaju i mogucnost mjenjanja broja okretaja pa si onda sam mozes naci neku brzinu koja ti pase za usi a i hladenje ti je ok... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
|
...
jer je? Evo bas trebam kupit sad neki vent jer prodajem ovog papsta 26db. Zelim kupit nesto sto nece radit preko 20db a neznam sto da uzmem od ovog: 1.PAPST 19DB 2.Enermax 3.Thermaltake thunderblade blue 21Db 80mm su svi dakako... Kaj paske ti mi preporucas enermaxa? Dali hladi losije od PAPSTA? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
...
Evo isao sam sad malo preracunavati CFM-e u m3/h posto papstu i enermaxu ne pise jednako... Uglavnom tu su negdje i 19db PAPST i enermax pa brijem da cu uzet enera a ovih 30kn razlike ulozit u neki vent za kuciste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: ...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
...
ma znam imam 9FAB na kucistu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: ...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
...
PAPST je prodan ali stvarno nema razloga da kupis novi nego stavi enera na 2600rpm pa ce ti biti isto kao da si kupio od mene a na kucistu izrezi rupu za 92/120mm vent i garantiram da ce temp pasti za bar 7C! Tako je bar bilo meni dok sam stavio jedan sa strane kucista a drugi na straznjoj strani kucista pa je doslo do "prupuha"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego di vi kupujete coolere i dajte neke cjena enera i papsta .. Papst je jebeno skup...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
...
svi papstovi 80mm bez obzira na DB su 100kn, enermax je 70kn. 92mm enermax je 80kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ENermax vent???Ste vi poludjeli? To je bučno!!! Sunon, Papst, YS Tech, Enermax so 1/2 okretaja, i Zalmanoviventovi koji dolaze s kulerima oni zasebno su smeće
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
...
Citiraj:
Mislio sam uzet sharkoon 120mm BLUE led na 1000rpm za kuciste. Jel zna tko mozda dal to kaj valja? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|