![]() |
Hladnjaci
Evo htio bi da u ovome topicu kazete koji su najbolji, najtisi i cjenovno najprihvatljiviji hladnjaci od 80mm 92mm i 120 mm.
Takodjer me zanima od ovih sto imaju an7 jesi li stavljali kakav hladnjak na mcp-t ili souhtbridge jer kada ga ja pipnem on je VRUC i dali se moze sta staviti na njega ? |
...
PAPST-ovi su ti najbolji ali i najskuplji!
Enermaxovi su dobri a imaju i mogucnost mjenjanja broja okretaja pa si onda sam mozes naci neku brzinu koja ti pase za usi a i hladenje ti je ok... |
Enermax mi je draži - po mom iskustvu tiši od Papsta :beer:
|
...
jer je?
Evo bas trebam kupit sad neki vent jer prodajem ovog papsta 26db. Zelim kupit nesto sto nece radit preko 20db a neznam sto da uzmem od ovog: 1.PAPST 19DB 2.Enermax 3.Thermaltake thunderblade blue 21Db 80mm su svi dakako... Kaj paske ti mi preporucas enermaxa? Dali hladi losije od PAPSTA? |
...
Evo isao sam sad malo preracunavati CFM-e u m3/h posto papstu i enermaxu ne pise jednako...
Uglavnom tu su negdje i 19db PAPST i enermax pa brijem da cu uzet enera a ovih 30kn razlike ulozit u neki vent za kuciste. |
Re: ...
Citiraj:
|
...
ma znam imam 9FAB na kucistu :D.
|
Re: ...
Citiraj:
|
...
PAPST je prodan ali stvarno nema razloga da kupis novi nego stavi enera na 2600rpm pa ce ti biti isto kao da si kupio od mene a na kucistu izrezi rupu za 92/120mm vent i garantiram da ce temp pasti za bar 7C!
Tako je bar bilo meni dok sam stavio jedan sa strane kucista a drugi na straznjoj strani kucista pa je doslo do "prupuha"... |
Nego di vi kupujete coolere i dajte neke cjena enera i papsta ..
Papst je jebeno skup... |
...
svi papstovi 80mm bez obzira na DB su 100kn, enermax je 70kn.
92mm enermax je 80kn. |
Citiraj:
U linksu |
ENermax vent???Ste vi poludjeli? To je bučno!!!
Sunon, Papst, YS Tech, Enermax so 1/2 okretaja, i Zalmanoviventovi koji dolaze s kulerima oni zasebno su smeće |
...
Citiraj:
Mislio sam uzet sharkoon 120mm BLUE led na 1000rpm za kuciste. Jel zna tko mozda dal to kaj valja? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:38. |