|
![]() |
#1 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Spoj 2 routera
Mogu li se spojiti 2 SE555 Routera po ovoj slici: ![]() Svijetlo plava - Veza na net Crna - Spoj Routera RJ45 kabelom Tamno plava - Umrezeni kompovi Trebao bi umreziti 6 kompova pa pitam dali bi ovo funkcioniralo? Svi kompovi da imaju vezu na net. Ovaj drugi router glumi samo Switch. Molim odgovor i kako da postavim drugi router? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
faker^2
|
naravno da se može :P jednostavno ih spoji tim kabelom.. ![]() na oba rutera idi pod wireless, uključi wds (repeater) i vidjeć ćeš postotak signala drugog rutera..klikni sa strane add..isto tako napravi i na drugom se555..na krau namjesti da su u istom rangu tipa 192.168.1.x probaj pingat s jednog računala prvog se555 na adresu jednog spojenog na drugi da vidiš dal radi i to je to..(pokreneš cmd - napišeš : ping 192.168.1.x ili koja je već adresa) i ako imaš replay, radi..ako ne, nešto ne štima.. budući da je net spojen samo na jednog, drugog stavi u bridge mod..ili ne moraš..svejedno će radit..no ugl..sva računala će imat net.. ako što nije jasno slobodno pitaj.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
|
Ja namjeravam spojiti kabelom zbog pinga. Trebam za igranje u LAN-u. Moze i s kabelom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bill Gates
|
Imam u mogucnosti posuditi na neodređeno taj SE555 pa da ga iskoristim. Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
tako ja imam 2 dlink 684t slozeno, 1 doma(ruter/switch/wlan) i 1 kod susjeda(switch/wlan), samo ustekas i to je to..eventualno, na onom koji glumi switch stavis da adresu dobije prekao dhcpa.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|