|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Spajanje kom i TV u svrhu igrica.
Imam CRT televizor SONY trinitron. Kako izgledaju igre spojene na njega pomoću scart a ili nekog drugog kabela. Jel mutno, jel se uopće može ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mutno? Pa anravno da je, reza je ko na digitronu. Prođu neke igre, možda pokoji FPS, koji nije tolio zahtjevan u detalje, ja sam šorao vožnje neke itd. No, ako spojiš ijdenu od novijih igara gubiš masu toga, od detalja, do kvalitete slike, pa ako ti je bitna veličina udri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja mogu tako da spojim crt monitor na dvi pomocu vga konvertera i tv u s-video! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Heh, ne želim ispast glup, ali ti si već 30. (barem) lik iz Bjelovara kojeg znam da ima Sonya, trinitron model... Inače, na taj način samo gledam raznorazne filmove i serije (sa kompa na TV), ali mogao bih probati i igre pa da vidim kak bi to izgledalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja probo na zamzungu 72cm i desktop je nenormalno citljiv,takoder i internet,jedino igre gdje mozes podesit gamu dobro izgledaju,inace su pretamne,ja sam halo crysis na natural modu i 8xaa i nije stekalo,stovise oko 30fps konstantno.Grid isto nije bio los a ni UT3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|