![]() |
Spajanje kom i TV u svrhu igrica.
Imam CRT televizor SONY trinitron. Kako izgledaju igre spojene na njega pomoću scart a ili nekog drugog kabela. Jel mutno, jel se uopće može ovo?
|
Mutno? Pa anravno da je, reza je ko na digitronu. Prođu neke igre, možda pokoji FPS, koji nije tolio zahtjevan u detalje, ja sam šorao vožnje neke itd. No, ako spojiš ijdenu od novijih igara gubiš masu toga, od detalja, do kvalitete slike, pa ako ti je bitna veličina udri.
|
jeli kako moguće napraviti da se na televizoru pokazuje ono što radimo na pc
recimo da gledam film na pc a slika se također pokazuje na tv ili igram igru na pc a vidim je na tvu |
Citiraj:
Citiraj:
|
Heh, ne želim ispast glup, ali ti si već 30. (barem) lik iz Bjelovara kojeg znam da ima Sonya, trinitron model...
Inače, na taj način samo gledam raznorazne filmove i serije (sa kompa na TV), ali mogao bih probati i igre pa da vidim kak bi to izgledalo... |
Ja probo na zamzungu 72cm i desktop je nenormalno citljiv,takoder i internet,jedino igre gdje mozes podesit gamu dobro izgledaju,inace su pretamne,ja sam halo crysis na natural modu i 8xaa i nije stekalo,stovise oko 30fps konstantno.Grid isto nije bio los a ni UT3.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |