|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
I to smo docekali * PC a'la G5 * (Lian Li PC V2100)
Kao Mac-ovac koji pauzira od istog vec godinu dana, uvijek me zanima kad se pojavi replika iz PC svijeta kucista od aktualne generacije Mac-a - sada G5. Mislio sam da ce ovaj minimalisticni sfero-industrijski Neo-cube design biti potpuno neinteresantan za PC world, za razliku od sexy "svjetlucavog" Imac-a i G3&G4. Ali, i to smo docekali. Ovako "bezobraznu" blizinu originalu jos nisam vidio, mora da se ipak morala platiti neka pinka za ovaj design. Ali i bezobrazna cijena : CS PVC2100B = Lian Li PC V2100 CS PVC1100 = Lian Li PC-V1100 Kad sam vec o ovom forumu (Modding) evo najljepse trenutne igracke, koju su donedavno reklamirali u Alfi 156 kao da se radi o CD-Tuneru, doduse stvarno tako izgleda. ![]() Za kraj, ovo je toliko glupo da necu ni komentirati,kakve besmislene gluposti trziste nece nuditi za prodaju. Najblesavija stvar za PC koju sam ikad vidio, pogledajte malo detaljnije... Ovo treba biti na svim listama najvecih gluposti !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
aaaaahahahahahaha ludi Thermaltake -ovci. Sve su izmislili pa su poceli po glupostima... Da upaljac ![]() ![]() P.s. Kuhalo sam vidio u Kvarku, a ventilator negdje u Bug -u... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
meni nece otvorit slike "G5" ![]()
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Samo da ne mislite kako je ovo voda u Mac svijetu, ni tamo vise nema mira : http://www.hardmac.com/niouzcontenu.php?date=2004-06-12 Da, ako Jobs pokusa malo vise "zgurati" jabolku u games domenu, bit ce to uskoro vrlo cest zahvat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jel ste vidjeli kolko struje troši upaljač? 80W!!!! Upališ upaljač i ugasi ti se komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
I dalje se ne mogu iscuditi odluci da se da green light za proizvodnju takve gluposti. Ovo kao da je dizajnirao otac onog klinca iz Gremlins 1. He, sad , mladja generacija, posudite to u videoteci Gremlins, da vidite sto znace besmisleni patenti ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|