|
![]() |
#1 |
Timberwolves RULEZ!!!
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Prilikom overclocka svoje mašine vrlo mi je važna temperatura procesora i u kučištu općenito. Kako mi tri različita programa(zapravo dva programa i BIOS) pokazuju tri različite temperature zanima me kojem programu mogu vjerovati(znam da se niti jednom ne može vjerovati 100%, ali ipak)???? :confused: Konkretno u Aidi mi pokazuje za CPU 15 stupnjeva što laže sto posto, u MBM5 kaže 35, a u biosu 33. Kome vjerovati:confused: ?
Celer 2,6 Ghz @ 3,1 GHz (FSB 481Mhz) -sucks, don't buy it!!! ![]() Soltek SL86SPE-L Intel BOX Cooler xerox 256 MB DDR 400 (2-2-2-5) Leadtek Ge Force 5600 FX 128MB (GPU 366 Mhz Memory 666 Mhz) IBM IC35L 40 Gb 7200 o/min + Titan HD82 HDD cooler Case Codegen 300W (2 ventilatora 80 mm) Hitachi Cm500ET -zakon monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Temp - kome vjerovati????
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Znas onu staru "uzdaj se use i u svoje kljuse". tak ti je i ovo. daok ne izmjeris sa nekim multimetrom nebus nikad znal. druga metoda ti je da prstom mjeris, dakle ak je toplije znas da je tvoja temp oko 35-36 pa ocijenis odprilike razliku. a treca da se jednostavno ne zamaras sa time jel ak se ne rusi znaci da mu nis ne smeta a ak se rusi malo mu je prevruce.
![]() |
#4 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|