|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
di ima suhog leda u splitu?
di ima suhog leda u splitu znaci samo me zanima u splitu ,znam da ima u zagrebu, rijeci ... EDIT : joj moga hrvatskoga, ovoga pravopisa, umjesto splitu ja napiso split ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nisam od tamo, al mislim da tih stvari ima u veterinarskoj ambulanti/kirurgiji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a bit ce nesto ali necemo nis govorit za sad, fali još par djelova sad kad zavrsim maturu sljedeci tjedan, onda cemo se vise pozabaviti sa tim treba se prije ispitati sve, treba sve ljepo isplanirati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Cijena ti je oko 20 kn kila ( vise ne sjecam). Kod nas to možeš kupiti kod firmi koje se bave čišnjem ulica (kaj otklanjaju žvakaće s ceste i tak to ). Sumnjam da će ti netko htjeti prodati 4,5 kila toga i dok to doma dofuras većina će ti ispariti (znamo kolka je njegova temperatura..) Prepostavljam da radis OC i mislis hladiti suhim ledom heh. Dali su bakrenu cijev sam radio ili si ju negdje kupio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
@aim znam za cijenu evo kontaktiro sam messer grupu, pa cemo vidit sto kazu ima jedan projek al za sad nis o njemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Male tajne velikih kuhara ![]() Mogao si to pitati i ovdje: Alternativna hlađenja (LN2, DICE) info i ostalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
@razer pogle zadnji post u toj temi ! vec pito ali nisam dobio odgovor |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
|
No, i zašto nisi bumpao temu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
@razer sry nisam uopce mislio na to, posto sam davno a nije niko nis odg pa evo sam otvorio temu @problem nema veze ni sa raketom na sa F1 bolidom (iako bi ga volio imati u garazi ) vrijeme ce pokazati svoje , dosta se na forumu o hladenju tome pricalo, ali svki put ciram evo bit ce nesto, usko , samo sto nije , i još nikad nista, zato ne zelim nis ni govoriti da opet ne padne u vodu ko ostalima, kad sve bude spravno javim vam |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() EDIT: Sorry za mrtvi Spam, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
ovu temu nisam otvorio radi vaseg spama i skupljnja postova , ljepo sam naipso sto trazim sto mi treba, ak nes znate odgovore a ak ne onda ne spamajte bezveze pitanje ljepo glasi DI ima uzeti u splitu suhi led ? znaci samo odg na to pitanj,bez suvisih komentara hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Messer plin Hrvatska pogledaj. Messer ima negdje oko Dugog Rata svoj "tabor" ako se ne varam. Malo se provozaš, odeš po suhi led, malo svratiš do Omiša i natrag ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
ma mislio sam na messer u dugom ratu, al ih je nemoguce dobiti, zvo sam danas oko 3 niko nis, bice gotova smjena ne rade nego do 2 ili sto ja znam, zovnem opet ujutro, a email nema odgovora |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
evo kontaktiro sam se sa messer grupom suhi led imaju u kutini i moze se dobiti u bilo kojem njihovom skladistu u hrvataskoj samo se treba cekati oko 7 dana, zavisno kad dobijaju transport cijena je 1.50 €za kolicinu ispod 50kg, moze se transportirati u prijenosnim hladnjacima, uglavnom su mi oni portvrdili da moze nekih 10ak sati tako stati sto je sasvim dovoljno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|