![]() |
di ima suhog leda u splitu?
di ima suhog leda u splitu znaci samo me zanima u splitu ,znam da ima u zagrebu, rijeci ...
EDIT : joj moga hrvatskoga, ovoga pravopisa, umjesto splitu ja napiso split :p pa neka moder ispravi |
nisam od tamo, al mislim da tih stvari ima u veterinarskoj ambulanti/kirurgiji:D:D ili čemu već
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I odmah nek te cijepi :D
|
haha :D
|
sta ces s tim (ako se ne varamo s tim hlade motore na F1 prije trke, tj stavljaju ih kod zracnih filtera)????
|
Citiraj:
a bit ce nesto ali necemo nis govorit za sad, fali još par djelova sad kad zavrsim maturu sljedeci tjedan, onda cemo se vise pozabaviti sa tim treba se prije ispitati sve, treba sve ljepo isplanirati |
moze hint? :)
|
Cijena ti je oko 20 kn kila ( vise ne sjecam). Kod nas to možeš kupiti kod firmi koje se bave čišnjem ulica (kaj otklanjaju žvakaće s ceste i tak to ). Sumnjam da će ti netko htjeti prodati 4,5 kila toga i dok to doma dofuras većina će ti ispariti (znamo kolka je njegova temperatura..)
Prepostavljam da radis OC i mislis hladiti suhim ledom heh. Dali su bakrenu cijev sam radio ili si ju negdje kupio :) |
@aim
znam za cijenu evo kontaktiro sam messer grupu, pa cemo vidit sto kazu ima jedan projek al za sad nis o njemu |
Male tajne velikih kuhara :D
Mogao si to pitati i ovdje: Alternativna hlađenja (LN2, DICE) info i ostalo... |
@razer
pogle zadnji post u toj temi ! vec pito ali nisam dobio odgovor |
No, i zašto nisi bumpao temu?
|
pa tko zna, vidis da ne zeli priznat. Kakvih sve kamikaza ima na forumu mozda pokusava napravit raketu ili fakat ima stvarno formulu u garaži :D
@croclocker: NHF sala |
@razer
sry nisam uopce mislio na to, posto sam davno a nije niko nis odg pa evo sam otvorio temu @problem nema veze ni sa raketom na sa F1 bolidom (iako bi ga volio imati u garazi ) vrijeme ce pokazati svoje , dosta se na forumu o hladenju tome pricalo, ali svki put ciram evo bit ce nesto, usko , samo sto nije , i još nikad nista, zato ne zelim nis ni govoriti da opet ne padne u vodu ko ostalima, kad sve bude spravno javim vam |
suhog leda imam ja doma u skrinji mi se natalozio na stjenkama kad stajala upaljena prazna :D
|
Citiraj:
Bravo ovim postom si jako unaprijedio :spam: A bome i moj post bi neko mogo rec da je spam ali nije samo pokusavam rec da nemojte stalno a sto ce ti ovo ono kad covjek ne zeli o tome. |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Sorry za mrtvi Spam, :lol2: |
ovu temu nisam otvorio radi vaseg spama i skupljnja postova , ljepo sam naipso sto trazim sto mi treba, ak nes znate odgovore a ak ne onda ne spamajte bezveze
pitanje ljepo glasi DI ima uzeti u splitu suhi led ? znaci samo odg na to pitanj,bez suvisih komentara hvala |
Messer plin Hrvatska pogledaj. Messer ima negdje oko Dugog Rata svoj "tabor" ako se ne varam. Malo se provozaš, odeš po suhi led, malo svratiš do Omiša i natrag :D
|
ma mislio sam na messer u dugom ratu, al ih je nemoguce dobiti, zvo sam danas oko 3 niko nis, bice gotova smjena ne rade nego do 2 ili sto ja znam, zovnem opet ujutro, a email nema odgovora
|
To je on otvorio temu da privuce pozornost. Kako ne vide moderatori free-advertising?
:D |
Citiraj:
aj mi objasni ne kuzim sto ne svacas u mom zadnjem i prvom postu ? |
evo kontaktiro sam se sa messer grupom
suhi led imaju u kutini i moze se dobiti u bilo kojem njihovom skladistu u hrvataskoj samo se treba cekati oko 7 dana, zavisno kad dobijaju transport cijena je 1.50 €za kolicinu ispod 50kg, moze se transportirati u prijenosnim hladnjacima, uglavnom su mi oni portvrdili da moze nekih 10ak sati tako stati sto je sasvim dovoljno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:50. |