|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Pa, ovoga, treba mi aplikacija/program koji će recimo, za 2-3 tjedna, staviti neki dokument/file na desktop bez izravne akcije korisnika. Znači, recimo, ja stvorim neki dokument, spremim ga negdje na kompu iliti sakrijem ga, i za recimo 2-3 tjedna taj isti dokument se pojavi na radnoj površini. Stvarno mi treba nešto ovakvo, pa ako možete pomoći, stvarno ću biti veoma zahvalan ![]() Zadnje izmijenjeno od: TemplarLord. 18.06.2008. u 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pada mi na pamet neki scheduled task koji ce pokrenuti .bat file koji ce izvrsiti kopiranje na desktop u vrijeme koje se naznaci u tasku... znaci sve mozes izvesti bez programiranja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#4 |
Guest
|
1 post ikada, sakrivanje nekog fajla i stavljanje na desktop. Smrdi mi trojanca ili nesto. IMHO |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Hvala vam Misak i mrga, ali htio bih više istražiti ono sa Scheduled Taskom i .bat fileom... Scheduled task znam napraviti, ali koje bih komande trebao upisati u .bat file? Nisam baš neki koder pa stvarno ne znam... Znači, recimo, imam file koji se zove njuskalo.txt, i njega želim prebaciti na desktop putem .bat filea, što trebam upisati u .bat file da on to napravi? @ Mad_duke Nope, nemam namjeru ugroziti ičije računalo, ili bilo koga, dobro, ajd, ovo će biti neka vrsta psine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
templar lord google ti je najbolji izvor informacija... http://www.google.com/search?hl=hr&r...h+.bat&spell=1
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
psina bi bila kad bi taj bat kopirao 300-400 puta taj text fajl na desktop ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|