![]() |
Malo čudan zahtjev...
Pa, ovoga, treba mi aplikacija/program koji će recimo, za 2-3 tjedna, staviti neki dokument/file na desktop bez izravne akcije korisnika.
Znači, recimo, ja stvorim neki dokument, spremim ga negdje na kompu iliti sakrijem ga, i za recimo 2-3 tjedna taj isti dokument se pojavi na radnoj površini. Stvarno mi treba nešto ovakvo, pa ako možete pomoći, stvarno ću biti veoma zahvalan :) |
pada mi na pamet neki scheduled task koji ce pokrenuti .bat file koji ce izvrsiti kopiranje na desktop u vrijeme koje se naznaci u tasku...
znaci sve mozes izvesti bez programiranja... |
|
1 post ikada, sakrivanje nekog fajla i stavljanje na desktop. Smrdi mi trojanca ili nesto. IMHO
|
Hvala vam Misak i mrga, ali htio bih više istražiti ono sa Scheduled Taskom i .bat fileom... Scheduled task znam napraviti, ali koje bih komande trebao upisati u .bat file? Nisam baš neki koder pa stvarno ne znam...
Znači, recimo, imam file koji se zove njuskalo.txt, i njega želim prebaciti na desktop putem .bat filea, što trebam upisati u .bat file da on to napravi? @ Mad_duke Nope, nemam namjeru ugroziti ičije računalo, ili bilo koga, dobro, ajd, ovo će biti neka vrsta psine :D, ali neće ni na apsolutno koji način ugroziti ičiji PC/život. |
Oprostite na double postu, ali jedino ovako mogu oživiti topic... Nitko ne zna kako bih mogao napraviti ono opisano u postu br. 5?
|
templar lord google ti je najbolji izvor informacija...
http://www.google.com/search?hl=hr&r...h+.bat&spell=1 |
Ty Codiac, sad se mogu ponovno bacit na planiranje psine :D
|
psina bi bila kad bi taj bat kopirao 300-400 puta taj text fajl na desktop :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:13. |