|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Zakljucane sve sigurnosne funkcije. sta napravit
Pozdrav. U firmi se na jednom compu javija ( nicim izazvan ![]() E onda sam ga maka i stavija onaj ashampoo firewall. ukinija neke procese na startupu i uspija sam zavrtit adaware upadate i pokrenit ga. Nasa je miljon miljona raznoraznih nametnika. E neke je i pocistija. al osta je bija neki trojanPWS.onlinegames.... e kad idem njega pobrisat malo mi se izmjene kucice od adawarea i kaze da je izbrisa medjutim ocigledno nije, jer bi na slijedecem scanu nasa opet isto. pa sam ih pobrisa rucno. I sad ne nalazi vise nista. E sad. problem mi je osta. Uzeja sam neki programcic za uc u registry, ali nod32 me ne sljivi 5%. Nakon ovih akcija ![]() OS je WINXP SP2 i procesi mi se cine ok. mozda da bubnem od hijackthis? U safemodu je ista pjesmica. Any thoughts? hvala Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 18.06.2008. u 12:41. Razlog: dopuna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma AD-aware je zadnje vrijeme nesto kenjao oko updatea..Iskljuci system restore!Stavi kapserksy,Super anti spyware, i hijack this stavi logfile u ovu tu temu http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=29285&page=9 pa vidi poslje svega toga kako ce se to sve skupa ponasat.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo posta sam tamo. Moze lock ovoga stavija sam link tamo na ovu temu da se more procitat sta jesam i nisam napravija. hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|