Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.06.2008., 12:40   #1
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Zakljucane sve sigurnosne funkcije. sta napravit

Pozdrav.
U firmi se na jednom compu javija ( nicim izazvan ) ovakav problem. Regedit, nod32 su lockani dakle uopce ih ne mogu pokrenit. A adaware mi nece da zavrti iako je kao pokrenut niti sam ga moga updateat. Btw ima sam zone alarm.

E onda sam ga maka i stavija onaj ashampoo firewall. ukinija neke procese na startupu i uspija sam zavrtit adaware upadate i pokrenit ga. Nasa je miljon miljona raznoraznih nametnika. E neke je i pocistija. al osta je bija neki trojanPWS.onlinegames.... e kad idem njega pobrisat malo mi se izmjene kucice od adawarea i kaze da je izbrisa medjutim ocigledno nije, jer bi na slijedecem scanu nasa opet isto. pa sam ih pobrisa rucno. I sad ne nalazi vise nista.

E sad. problem mi je osta. Uzeja sam neki programcic za uc u registry, ali nod32 me ne sljivi 5%. Nakon ovih akcija sam uspija pokrenit control centar al ne sljivi me za scan. Kako sam shvatija prominjen je regkey njegov.

OS je WINXP SP2 i procesi mi se cine ok. mozda da bubnem od hijackthis? U safemodu je ista pjesmica.

Any thoughts?

hvala

Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 18.06.2008. u 12:41. Razlog: dopuna...
Antonic je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2008., 13:27   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ma AD-aware je zadnje vrijeme nesto kenjao oko updatea..Iskljuci system restore!Stavi kapserksy,Super anti spyware, i hijack this stavi logfile u ovu tu temu http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=29285&page=9 pa vidi poslje svega toga kako ce se to sve skupa ponasat..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.06.2008., 13:53   #3
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
evo posta sam tamo. Moze lock ovoga stavija sam link tamo na ovu temu da se more procitat sta jesam i nisam napravija.
hvala
Antonic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno