![]() |
Zakljucane sve sigurnosne funkcije. sta napravit
Pozdrav.
U firmi se na jednom compu javija ( nicim izazvan ;)) ovakav problem. Regedit, nod32 su lockani dakle uopce ih ne mogu pokrenit. A adaware mi nece da zavrti iako je kao pokrenut niti sam ga moga updateat. Btw ima sam zone alarm. E onda sam ga maka i stavija onaj ashampoo firewall. ukinija neke procese na startupu i uspija sam zavrtit adaware upadate i pokrenit ga. Nasa je miljon miljona raznoraznih nametnika. E neke je i pocistija. al osta je bija neki trojanPWS.onlinegames.... e kad idem njega pobrisat malo mi se izmjene kucice od adawarea i kaze da je izbrisa medjutim ocigledno nije, jer bi na slijedecem scanu nasa opet isto. pa sam ih pobrisa rucno. I sad ne nalazi vise nista. E sad. problem mi je osta. Uzeja sam neki programcic za uc u registry, ali nod32 me ne sljivi 5%. Nakon ovih akcija :) sam uspija pokrenit control centar al ne sljivi me za scan. Kako sam shvatija prominjen je regkey njegov. OS je WINXP SP2 i procesi mi se cine ok. mozda da bubnem od hijackthis? U safemodu je ista pjesmica. Any thoughts? hvala |
Ma AD-aware je zadnje vrijeme nesto kenjao oko updatea..Iskljuci system restore!Stavi kapserksy,Super anti spyware, i hijack this stavi logfile u ovu tu temu http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=29285&page=9 pa vidi poslje svega toga kako ce se to sve skupa ponasat..
|
evo posta sam tamo. Moze lock ovoga stavija sam link tamo na ovu temu da se more procitat sta jesam i nisam napravija.
hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:00. |